Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjak le a külső igényeimből?
Figyelt kérdés
Elég alacsony csúnya fiúnak gondolnak és sajnos a nagyon csinos nők iránt vonzódok de ez természetes mert a férfiak vizuális típusúak és jobban számít a külső nekik. Tudom hogy ne akarjak többet mint amit nyújtani tudok. De ilyen nők vonzanak egyszerűen. Le lehet adni valahogy az igényekből?2016. márc. 14. 16:50
1/31 anonim válasza:
Nem kell leadnod, mert ugyanúgy nem kellenél a csúnya lányoknak sem.
2/31 A kérdező kommentje:
1. De csúnya sőt átlagos lányok is akartak már mert nagyon okos kedves empatikus srác vagyok. Szicsk2azzal nem lenne gond
2016. márc. 14. 16:52
3/31 anonim válasza:
Úgy hogy vidd végig az ismerkedést és szexelj egy csúnya vagy átlagos lánnyal.
Nem lehet erre a kérdésre mit válaszolni. Akaraterő kell hozzá. Ennyi.
4/31 anonim válasza:
Ilyenkor annyira nem tudom sajnálni a kérdezőt...:D
5/31 ~OnLány~ válasza:
Egyszer kénytelen leszel ígyis-úgyis lejjebb adni,ha nem fogsz találni magadnak egy barátnőt.
Most még lehet,hogy nem tudsz miből,de ha majd nem kellesz olyanoknak,aki neked nagyon bejönnek,akkor talán nem lesz akkora "igényed" a külsőre.
7/31 anonim válasza:
Erre most mit mondjak hogy ne bántsalak meg? Hogy fogyatékos vagy?
Ilyen nőket már elfogadnál? Igen? Hát ezek elég dögös, 10-es skálán 8 körüli lányok, amiket minden férfi elfogadna és megy is a verseny értük rendesen.
Még lejjebb kéne vinned a szintet.
8/31 A kérdező kommentje:
2016. márc. 14. 17:05
9/31 A kérdező kommentje:
"Erre most mit mondjak hogy ne bántsalak meg? Hogy fogyatékos vagy?"
Inkább úgy mondanám igényes vagyok
2016. márc. 14. 17:07
10/31 anonim válasza:
sztem majd idővel magadtól is alábbhagynak az igényeid amikor már a kutyának se kellesz majd pár év múlva. de amit az 1es leírt az az igazság egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!