Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire a tökéleteset keresik külső terén a nők?
Nem. A férjem nem kicsit pocakos, hanem nagydarab és akkor sem volt kicsi, mikor megismerkedtünk. Ehhez képest már 9 éve vagyunk együtt.
Biztos van, aki az ilyen (szerinte) tökéletes külsőt keresi, de meggyőződésem, hogy a többség nem.
Hát, egy ilyen Leo DiCaprio vagy Brad Pitt küldsővel el tudnál boldogulni az biztos :D
De végül is, igaz hogy rengeteg a választék a nőknek férfiakból, de sokszor azért egy gyengébb külsejűvel is be kell érniük. Nem mindenkinek jut Leo külsejű pasi azért.
A jóképű pasik hamar találnak barátnőt, az átlagosoknak már küzdeniük kell, azoknak a felső 50%-a találni fog, a másik fele és a csúnyák meg szívnak és többnyire siránkoznak és szidják a nőket.
Hasonló a hasonlóval.
Biztos vagyok benne, hogy te sem a kicsit duci, alacsony, szemüveges, pattanásos csajok közt keresgélsz.
És ha egy nő napi 2-3 órát szán a külsejére, hogy karcsú, izmos alakja legyen, tökéletes haja, szép bőre, és sminkje, akkor ugyanezt jogosan várja el a párjától is.
Másrészt, ha egy csajon van 10 kg felesleg, (az ideálhoz képest, tehát messze nem elhízott!), már annyira könnyen az arcába vágják, hogy fogyjál le disznó.
Ehhez képest a pasik vérig sértődnek, ha az ember arra kéri őket, hogy változtassanak, mondjuk fogyjanak le. Egyből nem lenne se pocak, se toka, és lenne elég izom.
De aaaazt neeeem, könnyebb a nőket szidalmazni, hogy csak a tökéletes külsőt keresik.
Inkább fordítva. Ilyen csajoknál próbálkoztok, mert nektek ez kell:
Aztán sírok, hogy minden csaj a jó külsőre megy....
És egy ilyen csaj? Kinek kell?
Nagyjából azt se veszitek észre, hogy létezik.
Pedig mérget vehetsz rá, hogy nem fog sikítva menekülni, ha van egy kis pocakod, nem vagy szénné gyúrva, és nem érted el a 190 centit.
Mindenhez két ember kell, ahhoz is, hogy egyedül maradj. Ez van. :P
Szerintem az a tökéletes külső, ami rímel a tökéletes belsőre. Valószínűleg nem vagy magabiztos és nem vagy önmagaddal kibékülve a külsőd miatt, de akkor erőltesd meg magad és csinálj olyan dolgokat, amik építenek, pl. próbálj meg valamit sportolni elhivatottan és céltudatosan, hogy ne arra koncentrálj, hogy épp nem tökéletes a külsőd.
Majd javulni fog az is, ha elegendő munkát fektetsz bele.
te 4.-ik!
legyünk már reálisabbak! Lehet, hogy te nálad nem a 190 cm a szint, hanem a 175. Én 168 vagyok izmos, kissé deltás, magassághoz képest brutálisabb hát izom, fejben rendben! Csak kicsit illúzió romboló, ha egy 8-10 cm-el magasabb dagadt gyökérnek, az első képhez hasonló nője van, egyszerűen a magassági elvárások miatt.
Csak az én példám: utóbbi 1 évben néhány olyan, nőt chastingoltam meg akiknek a magasabb (175+) pasik a nyerőbbek. Hatás bizony nem maradt el. Nem kisebb a cerkám, nem dőlök ki az első 5 perc után, stb. Csak ugye a "pasi" akivel együtt vagytok legalább fél fejjel legyen magasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!