Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire a tökéleteset...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire a tökéleteset keresik külső terén a nők?

Figyelt kérdés
Ha kis pocak van már nem jön be, ha toka van már nem jön be, ha nincs elég hajam már nem jön be, ha nem vagyok elég magas már nem jön be, ha nincs elég izmom már nem jön be stb stb. Mindenki változzon meg és legyen tökéletes, sportoljon, egyen sokat, álljon ki az esőbe hogy nőjön meg stb...............
2016. márc. 9. 09:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A nők sokkal inkább a hibákat nézik az elején, mint azt mi tetszik benne. A személyiség és ami még mögötte van az csak később válik fontossá. Az ápolatlanság, a manikűr, a fogak állapota,az általános higiénia hiánya az elsődleges rosta, de a "szőrzet" is olyan dolog, amin azonnal el lehet bukni....kopaszság,szakáll,szőrös mellkas és bármennyire furán hangzik, az a szemüveg.

Van olyan Nő aki férfiasan választ pár, a szemével szeret, ő tudatosan keres és nem köt kompromisszumot, mert nem tud vonzódni valakihez akit nem lát szépnek. Aztán van az a Nő aki a lelkével szeret, gyakorlatilag bármilyen külsővel megbarátkozik ha a személyiségét vonzónak tartja, és ez teljesen független a saját kinézetétől.

38F

2016. márc. 9. 10:55
 12/19 Sunshinedoll ***** válasza:
Külső téren nem vagyok nagyon válogatós (a jelenlegi párom szőrös, pocakos, nem túl magas, az előző alacsony volt, kopasz, az azelőtti meg 110 kilós és kopaszodott), de a belsőt tekintve viszont nagyon. Igen, a tökéleteset keresem, nem látom, mi ebben a probléma.
2016. márc. 9. 11:05
 13/19 anonim ***** válasza:
Egyes nők keresik azt. Mások meg nem. Az én párom is mackós, van kis tokája is, egyáltalán nem izmos. A felsorolásból kb. az illik rá, hogy magas és van haja, de ezek sem alapszükségletek nálam (jött már be 160vhány centis pasi is meg kopaszodó is), csak most épp egy magas, dús hajúba szerettem bele :).
2016. márc. 9. 11:26
 14/19 anonim ***** válasza:
Bizonyos nők igen. Azok, akik maguk is igényesek, és tesznek a külső hibáik ellen pl. sporttal, megfelelő étkezéssel... stb., jogosan várják el, hogy a párjuk is ilyen legyen. Aki pocakos, tokás, stb., az legyen szíves a "saját szintjén" keresgélni, ne pedig a "jónők" után csorgassa a nyálát.
2016. márc. 9. 12:55
 15/19 anonim ***** válasza:

Szerintem sem igy van, mar kitudja hanyadjara egyet kell értsek sunshinedoll-al. A nőket nem igazan erdekel, hogyan nézel ki, max olyan 20%ban, durván, a maradék 80% a személyiség, ebbe beletartozik, a vagyoni helyzet, a szociális helyzetet, kisugárzás, duma stb. Ha egy Brad pitt kinézetű pasi odamenne, 100 szingli nohoz, s elmondaná, egyedül van, teljesen egészséges, de nagyon tetszik a no, s rakerdezne, el jössz velem egy éjszakára, min 95 nemet fog mondani.

Mi férfiak ezzel ellentétben, 80% külső 20% személyiség. Mert ez alapján működünk, evolúciós szinten. S igen inkabb elmennek a plázacicaval, mert arra áll fel a farkam. Több barátnőm volt, de a legjobb testuvel volt a legjobb a szex, mert ugy kívántam mintha muszáj lett volna szeretkezni éjjel-nappal. Most ha megfordítanánk, az előbb említett kiserletet, a szinte tokeletes belső de külsőleg nem szep lánnyal, akkor szinten a férfiakbol, max 5 mondana igent, ha mondjuk ez a lany randira hívna, dugasra, valószínű, kicsit több.

2016. márc. 9. 14:16
 16/19 anonim ***** válasza:

Abból a szempontból szerintem lényeges a külső, hogy tükrözi a belső világot. Egy egészséges lelkületű ember valahogy mindig megnyerő, lehet bármilyen alkatú. Innen pedig már csak egy lépés a szexuális vonzalom.

26/L

2016. márc. 9. 14:22
 17/19 anonim ***** válasza:

"15"reagálva.......

Fiatal lányok többsége igenis a szemével szeret nem az eszével, ahogy érnek, ahogy gyűlnek a tapasztalatok úgy változik az értékrend és kerülnek előtérbe a tanult tulajdonságok a szerzettekkel szemben.

Van olyan haverom ,aki igazi puncimágnes(Pitt gyerek sem volt rosszképű fiatalon), amikor éppen olyan kedve van és szingli,akkor arra szoktunk fogadni unalmunkban, hogy adott szórakozóhelyen kit mennyi idő alatt tud befűzni....elképednél milyen hatásfokkal dolgozik a fiatalabb korosztálynál(20-25). Ez egy adottság,csak a mosolyától és hangjától benedvesednek.

Egy 30-as Nőnek ez belépőnek jó, de Ő már valami többet is vár, muszáj valamit villantani mellé, mert a csinos pofi már nem feltétlen elég....kell valami intelligencia, humor is mellé, hogy lássák mennyire életképes.

2016. márc. 9. 16:08
 18/19 anonim ***** válasza:
Jó,hogy lepontozták a válaszom, csak azt nem tudom,hogy mi nem tetszett benne? Talán ez jobban tetszik a felszínes senkiknek: Az első képen levő szöszi egy istennő, álmaim nője, a második egy bálna, rá sem néznék. Na ez tetszik, f.omat?!
2016. márc. 9. 23:26
 19/19 anonim ***** válasza:
15 el is mondta a lényegi dolgokat
2016. márc. 10. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!