Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjak le a külső igényeimből?

Figyelt kérdés
Elég alacsony csúnya fiúnak gondolnak és sajnos a nagyon csinos nők iránt vonzódok de ez természetes mert a férfiak vizuális típusúak és jobban számít a külső nekik. Tudom hogy ne akarjak többet mint amit nyújtani tudok. De ilyen nők vonzanak egyszerűen. Le lehet adni valahogy az igényekből?
2016. márc. 14. 16:50
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Ha ilyen lányoknak kellenél, akkor már minimum átlagos külsejű vagy, de inkább jobb. Én összetenném a két kezemet, ha egyáltalán szóba állnának velem azok a lányok, akikre írtad, hogy nem jönnek be.
2016. márc. 14. 17:29
 12/31 anonim ***** válasza:

ismered azt a dalt, hogy a Szerelemhez nem kell szépség ?

neked sem kell annak lenned és a lánynak se feltétlen.

ismerek nagyon helyes, népszerű pasikat, akiknek csunya arcu barátnőjük van.

kérdés, hogy mit akarsz, kapcsolatot, hogy legyen valakid, vagy szerelmet, amiben nem számitanak ezek a dolgok.

2016. márc. 14. 17:39
 13/31 A kérdező kommentje:
Nem tudok mit tenni, nagyon ilyen nőkbe tudok szerelmes lenni, akik ilyen átlagosabbak (nekem csúnyák) azokba képtelen vagyok szerelmes lenni, amúgy már lassan 35 éves vagyok és még semmi :( Hogy lesz így barátnőm? Nagyon el vagyok keseredve :(
2016. márc. 14. 17:57
 14/31 ~OnLány~ ***** válasza:
100%

Hogy tudsz szerelmes lenni csak külső alapján?!

Felszínes vagy,az is biztos.

2016. márc. 14. 17:59
 15/31 A kérdező kommentje:
14. Lehet, de mit csináljak? Erről tehetek?
2016. márc. 14. 18:00
 16/31 anonim ***** válasza:
voltál már szerelmes ?
2016. márc. 14. 18:03
 17/31 A kérdező kommentje:
16. aha sokszor, de ilyen nőkbe, amikor megláttam őket, mindjárt szerelmes lettem :)
2016. márc. 14. 18:03
 18/31 ~OnLány~ ***** válasza:

Az nem szerelem..

Csak a hormonok túltengése.

2016. márc. 14. 18:06
 19/31 anonim ***** válasza:
ez fizikai vonzalom. szerelmes meg ritkán lesz az ember..én inkább ezéért dajnállak, valoszinűleg megreketdél egy kisdiu szintjén, még nem ért utol a szerelem. lehet, hogy szép lesz a csaj ,lehet hogy átlagos, de ha szerelmes leszel, csak ő lesz a legszebb. szoval felesleges ezen mélázni. addig meg, amig nem jön, szedd össze a bátorságod és ismerkedj. ha szép lányokkal, akkor szép lányokkal. köztük is van olyan, akinek lehetsz az esete.
2016. márc. 14. 18:08
 20/31 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%

35(!!!!) éves vagy? A kommentjeid alapjàn olyan 18-at saccoltam.

"Erről tehetek?" Nem b+, ki tehet rôla? Ősapàm? Nagy pofonok az élettől, ezek fognak hozzàsegìteni a vàltozàshoz.

Addigra leszel kb. 55 éves, a " nem jönnek be lànyok" boldog csalàddal az oldalukon fognak mutatkozni, a " bejönnek lànyokròl " pedig könnyes szemmel belàtod, hogy a photoshop, 10 kilo vakolat nagyban elősegìtette kinézetüket.

A természetes szépségekről meg màr ebben a korban se àlmodozz.

2016. márc. 14. 18:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!