Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjak le a külső igényeimből?

Figyelt kérdés
Elég alacsony csúnya fiúnak gondolnak és sajnos a nagyon csinos nők iránt vonzódok de ez természetes mert a férfiak vizuális típusúak és jobban számít a külső nekik. Tudom hogy ne akarjak többet mint amit nyújtani tudok. De ilyen nők vonzanak egyszerűen. Le lehet adni valahogy az igényekből?
2016. márc. 14. 16:50
1 2 3 4
 21/31 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%

Most olvasom az ùjabb baromsàgodat.

"egyből szerelmes lettem"

Szerelem= ismerni a màsik belső tulajdonsàgait, hibàit, gyengeségeit, tudjàtok egymàsròl, hogy bàrmilyen bajban szàmìthattok a màsikra, ha hìzik/fogy 10 kilot, akkor is ő a tàrsad,stb, sorolhatnàm.

Ami veled történt: meglàttàl egy csajt, tetszett a KÜLSEJE...

2016. márc. 14. 18:14
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

"16. aha sokszor, de ilyen nőkbe, amikor megláttam őket, mindjárt szerelmes lettem :)"

az, hogy látsz egy jó nőt...és ennyi szerelmes leszel..na az minden, csak nem szerelem :D hogy lehetsz ilyen éretlen 35 évesen?

ráadásul ennyi idősen még fiúként definiálod magad..

2016. márc. 14. 18:15
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Akkor se lenne barátnőd, ha a csúnyákkal kezdenél, max sok kitartó próbálkozás árán. De még egy csúnya nővel összejönni ilyen adottságokkal is egy kínszenvedés.

Az ilyenekből, mint a kérdező, lesznek pár év múlva a kamugép trollok, hogy ők hetente hány nőt fektetnek meg. Közbe meg még szüzek.

2016. márc. 14. 18:18
 24/31 anonim ***** válasza:
0%
sztem meg normális én is a csajok külsejébe szeretek bele igaz csak pár órára amíg eljátszom velük xd
2016. márc. 14. 18:22
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyeneket még kikacagni is sajnálom, annyira nyomik. Álmodozz nyugodtan kérdező, ne adj le az igényekből semmiképp, csak nézegesd a szép lányok fotóit, az élet meg szépen elmegy melletted. Na de addig se engem (átlagcsajt) zaklattál :DD
2016. márc. 14. 18:36
 26/31 anonim ***** válasza:

Kereslet - Kínálat.

Mit tudsz adni a jó nőknek, amit mástól nem kapnak meg?

2016. márc. 14. 19:36
 27/31 A kérdező kommentje:

"Mit tudsz adni a jó nőknek, amit mástól nem kapnak meg?"

Jó szexet, szép mérettel rendelkezek, tudok főzni, kedveske vagyok, figyelmes, empatikus és hűséges

2016. márc. 14. 19:42
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Befejezed a trollkodást, megcsinálod a leckédet, mert szerdán iskola van, te 15 éves kis pocs.
2016. márc. 14. 20:27
 29/31 anonim ***** válasza:
28as command and order xd
2016. márc. 14. 20:29
 30/31 anonim ***** válasza:
Te nem igényes vagy,hanem... :D nem akarlak megbántani. 35 évesen akkor már tényleg nem is lesz,pláne ha nem is voltál még soha szerelmes az "igényeid" miatt. Mert az,hogy meglátsz egy tökéletes nőt és rohadtul bejön,nem szerelem :D majd amikor egyszer mégis benő a fejed lágya,de egyedül leszel és nagyon vágysz egy szerető emberre magad mellé vagy esetleg gyerekre,gyászolhatod az igényeidet. Hogy lehetnek ennyire durván felszínes emberek??
2016. márc. 15. 00:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!