Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hasonlót a hasonlóval elv vagy ellentétek vonzzák egymást elv érvényesül inkább külső tekintetében?
Ronda, átlagos, szép nők mind a magas, izmos, jóképű férfiakat keresi. A szépek meg is kapják általában. Az átlagosak is megkapják néhány esetben. Éééés a csúnyák is megkapják.
Az átlagos, vagy az átlag alatti férfiak viszont nem kapnak meg semmilyen nőt.
Változó. Én van, amiben a hasonlót preferálom, van, amiben az ellentétet. Pl. testalkatban a hasonló a szimpatikus (nem vagyok se sovány se kövér, és azok tetszenek, akik szintén se nem soványak se nem kövérek), de pl. magasságban az ellentétem a vonzó (én alacsony vagyok és a magasabbak tetszenek jobban, de minimum apámnál valamivel magasabbak, mondjuk öcsém magasságúak, imponál, ha ki tudnak segíteni, ha valamit nem érek el, meg egyébként is szívesen lennék kb. 10 centivel magasabb).
Én magamról ezeket tudom kiemelni ebben a témában.
Aztán mindenkinél más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!