Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy a tini csajoknak sokkal magasabbak az elvárásaik külső tekintetében?
+ Rá is jöhettek időközben (pár csalódás után?) hogy nem (csak) a külső a lényeg.
De ahogy észrevettem, arra azért mind hangsúlyt fektet, hogy legalábbis elfogadható legyél nekik külsőleg.
Mert még tinik. Pont. Na meg ebben a korban még sokat számít a barátnők, osztálytársak véleménye, mit szólnának, ha ő egy ronda pasival járna stb.
Emlékszem, 13 éves koromban még én is csak a fiúk külsejét néztem... aztán ahogy egyre idősebb lettem, egyre többet számított a belső és egyre kevesebbet a külső. Ezek a tinik is ki fogják ezt nőni, ahogy idővel egyre érettebbek lesznek.
24/N
Vagy egyre többször megkaptad, hogy felületes és "ribi" vagy, ezért jobbnak láttad stratégiát váltani. :) Nem állítom, hogy így volt, mindenesetre közrejátszhatott.
Bár jó esetben rájön az ember: a külső valóban nem minden!
Minden lány kezdetben hisz a szép szőke hercegbe, fehér lovon. Aztán később már nem alapvető a hercegi rang, még később a hajszíne sem fontos, majd a szépség sem. Egy idő után a pedig már ha nincs ló, a szamár is jó.
Semmi gond, csak ki kell várni.
Kedves 4! 3. vagyok... senki nem mondta, hogy "ribi" lennék, nem is pasiztam, ebben a korban én még csak nézegettem a fiúkat (nézegetéshez meg ugye az is elég, ha jól néz ki XD ennél többhöz már nem :-)) Mikor már kapcsolatot szerettem volna, addigra a külső alig számított.
Az van, hogy a 13-14 évesek többségének tényleg fontosabb a kinézet, de ez életkori adottság. Kinövik.
Kérdező! Te hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!