Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-17 éves lányok! Nektek mennyire fontos egy fiú kinézete, külseje, mennyire döntő, hogy néz ki egy srác, hogy adtok-e esélyt neki az ismerkedésre külseje alapján?
hja, ők ebben a korban eléggé fontosnak tartják ezt.
idősebbek már azért bölcsebbek :)
sajnos jól mondja az előttem lévő. De ez nem csak 17-ig van így, kb 20 éves korig, ott kezdenek változni az emberek hogy "jaj talán mégiscsak jobb az érzelmek után menni".
Az a legviccesebb mikor 17-éves csajjal beszéltem, mondom neki, neked milyen az ideális pasi?
"hát, ne legyen szemüveges, legyen izmost, idősebb picit, legyen munkahelye... (inkább nem folytatom)"
Légyszíves ne plázacicázzátok már le minden 14 év alatti gyereket, csak mert már nekem kezd nagyon idegesítő lenni.
A lényegre térve, egy ilyen korban lévő gyereknél az elsődleges szempont, hogy az illető jól nézzen ki. Fontos az első benyomás, illat, de nem utolsó sorban a viselkedés is...már amikor.
Sajnos rosszabb a helyzet: nem az számít, neki magának mennyire tetszik, hanem hogy mennyire lehet vele villogni a közösségben. Mint szólnak a barátnői, stb...
Tisztelet a kivételnek.
Később a komolyabbaknál ez már nem számít, a butácskáknál meg bejön a pénz faktor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!