Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az ha egy jóféle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az ha egy jóféle kocsival megyek akkor az összes nő megbámul (kivétel nélkül, az összes fullos csaj is), de ha biciklivel megyek (mert fontos az egészségem) akkor le se szarnak?

Figyelt kérdés
Sok csaj még mosolyog is rám.
2012. jún. 22. 15:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hófehér Audi A6 Avant, átlagos külső, és mégis magányos. Na, ez milyen már?! :Đ
2012. jún. 22. 15:59
 2/14 anonim ***** válasza:
33%

Talán mert az Audi A6 Avant annyira nem jó kocsi hogy helyetted csajozzon :) Ahhoz inkább vételárx2 vagy x3 autót kombinálj. Az A6-od arra elég hogy ha felpróbálsz szedni egy csajt akkor azt gondolja legalább nem egy golf-ja van egész normális anyagi háttere lehet és legalább furikáz majd :) Egyébként meg azért mert első sorban a külsőségeket nézik a nők azt hogy mit hordassz, mivel jársz, hol laksz aztán ha ezek bejönnek és nem vagy túl ronda akkor elkezdi őket érdekelni a belsőd is. Mindenki felszínes mivel nem tudsz mit tenni nem állsz le minden idegennel dumálni a belsőjét megismerni így arra adsz amit látsz.

Mellesleg én is biciklizem csak éppen nem a nagypapa csepeljével. Fülembe a sony vezetéknélküli füles, napszemcsi, és tekerem a jó kis túramontim ami mellékesen elég szépen néz ki azon érdekes mód megnéznek, pedig nem ragasztom ki rá az árcetlit ami egy olcsóbb autó ára lenne :) Szóval bringán is megnéznek ez nem igaz hogy nem :D

2012. jún. 22. 16:05
 3/14 anonim ***** válasza:
40%

Engem megnéznek, pedig én csak Suzukival járok. Az más kérdés, hogy én inkább a srácokat nézem. :)

25/F

2012. jún. 22. 16:08
 4/14 anonim ***** válasza:
76%

Én is sokszor megnézek egy feltűnő autóban egy feltűnő srácot, de ez nem jelent semmit. Jártam már pórul bmw-s menő csávóval, szóval saját káromon tanulva, attól hogy megnézek valakit így, az még nem jelent semmit.

Egy bicikli kétség kívül kevésbé feltűnő jelenség, ha elhúz mellettem, de azért azon is látni felénk jó pasit. :) Viszont ez sem jelent semmit, mivel párom van, akit mindennél jobban imádok és mégcsak jogsija sincs egyelőre. :)

22/L

2012. jún. 22. 16:10
 5/14 anonim ***** válasza:
32%
mert ilyen az élet, de leginkább a nők.
2012. jún. 22. 16:11
 6/14 anonim ***** válasza:
HÁt igen, ezek a nők...
2012. jún. 22. 16:15
 7/14 anonim ***** válasza:

A kocsis esetben pl én nem a pasi miatt nézem a jó kocsikat, engem inkább a kocsi érdekel, mert tetszenek a szép autók.

Ha meg valakit biciklivel bámulok meg, ott biztos lehet benne a pasi, hogy ő az, aki bejön :P

Elég sok jó biciklis pasi van :P

2012. jún. 22. 16:19
 8/14 anonim ***** válasza:
Kivétel nélkül? Azt azért nem hiszem..vagy legalábbis mellettem ezek szerint még nem haladtál el.:D
2012. jún. 22. 16:21
 9/14 anonim ***** válasza:

Na gyere csak az én lakóövezetembe, garantáltan le fogom szarni a kocsidat. :D (kivéve, ha egy hasonló csodával közlekedsz: [link]

De gondolom fölösleges magyaráznom, hogy ez sem az ára miatt nyűgöz le.

2012. jún. 22. 16:50
 10/14 anonim ***** válasza:

Bocsi, nem jó a linkem.

[link]

2012. jún. 22. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!