Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az ha egy jóféle kocsival megyek akkor az összes nő megbámul (kivétel nélkül, az összes fullos csaj is), de ha biciklivel megyek (mert fontos az egészségem) akkor le se szarnak?
a kocsit nézik meg, nem téged.
én személy szerint biciklivel tuti jobban megnéznélek.
amúgy meg a fixis és országútisok is elég "menőnek" számítanak bizonyos körökben.
Én bírom a bicikliseket is, az autósokat is és a gyalogosokat is. Talán jobban odavonzza a tekintetet egy jó autó, és az autóról vándorol rád a tekintet, míg egy biciklis annyira nem feltűnő.
A második válaszolónak meg üzenem hogy a VW golf igenis jó autó :)
24/N
Én egyszer menetem randizni biciklivel, a csaj úgy nézett rám, mint egy hülyére, pedig rendesen, elegánsan felöltöztem, de már alapból úgy állt hozzám, hogy nekem csak biciklim van, nem lehet semmi komolyabb. Pedig vicces voltam, aranyos, intelligens, mint mindig.
De a csaj végig a pénzes ex pasijáról áradozott, talán tőlem is ilyen anyagi szintet várt volna el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!