Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért fontos annyira a szemezé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontos annyira a szemezés? Mit vált ki?

Figyelt kérdés
Valaki azt mondja, hogy semmi értelme valaki pedig azt, hogy sok függhet tőle.
2012. jún. 1. 19:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
én akkor szoktam szemezni egy lánnyal, ha tetszik nekem. aztán azon kuncogok, hogy zavarba jön tőle :)
2012. jún. 1. 19:57
 2/8 Denisa Wry válasza:
100%
Fontos, mert így tudod a másik tudtára adni ha tetszik, esetleg akarnál tőle valamit. Na meg szokták mondani, hogy a szem a lélek tükre:)Sok mindent meg lehet tudni így a másikról, pl azt is hogy te is tetszel-e neki. :)Az emberek szimplán csak a pozitív visszajelzések miatt is szokták csinálni, tehát ha nem akarnak igazából semmi mást csak egy kis önbizalmat!:) Így értesülhetsz róla milyennek tart a környezeted.:)
2012. jún. 2. 19:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon jól esik, nagyon szimpatikusak az olyan lányok akik elég nyitottak erre. (ha akár csak a buszon is vagy utcán találkozok ilyennel)

Ez olyan mintha valamilyen szintű kapcsolat lenne köztetek.

Nekem többet jelent ha egy lány a szemembe néz, mintha beszélgettem volna vele. Ez a dolog csak a kettőtöké, és rengeteg dolgot lehet kiolvasni a lány szeméből, jobban megismerni őt mint szavak által. Iszonyatos pluszt jelent ez, még ha kevésbé is szép egy adott lány, de a szemembe néz, akkor őt már rögtön "szeretem" valamilyen szinten. (nem konkrétan szerelemre gondolok, hanem igazi szeretetre)

2012. jún. 3. 01:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Most a szemezéssel mit értesz?

èn is szoktam nézni a lányok szemébe, néha ök is vissza néznek, és egymást figyelgetjük, de általában nem szoktam bámúlni, ha már megvan a szemkontaktus, mert olyan fura lesz.. Ilyen esetekben, kell ott tartani a tekintetemet?

Aztán persze, mikor ismeretlen lányal beszélek (boltban dolgozom), és a szemembe néz, akkor ott tartom, és mikor szép lány, nagyon jó, de akkor is fura lesz, mintha megállna az idö.. nehéz megmagyarázni

2012. jún. 9. 01:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

06-03 01:00

Igen, tökéletesen egyetértek, én is így érzek.

Egyébként nekem már volt olyan lány, aki a szemezést szabályosan átvitte bámulásba és le sem vette a szemét rólam, csak amikor a barátnője szólt hozzá és beszélgettek. Ennél egyértelműbb jelet nem nagyon tapasztaltam még, kivéve, amikor az utácn visszafordultak utánam a lányok. Pedig én aztán tényleg nem is vagyok egy helyes pasi, semmi különleges nincs bennem külsőre szerintem.

22f

2012. jún. 9. 01:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Jah, de most ha így szinte bámúlásban fordúl a dolog, akkor kéne odamennünk, a számát elkérni? :P

Legközelebb ezt csinálom, úgy is belekell kezdenem a csajozásban.. Az elmúlt egy évben nem is próbálkoztam.. Mert nem fért bele az életemben.. Gáz, :D 20/F

2012. jún. 9. 02:04
 7/8 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
100%

Engem frusztrál a dolog. Elpirulok, rondának érzem közben magam, hiába nem vagyok az. Más pár pillanatra összenézni, mint csak egymás szemébe nézni kicsit hosszasabban. Meg mi van ha van barátnője...

21/l

2012. jún. 9. 02:40
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Mit vált ki?

ellenszenvet

2012. jún. 17. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!