Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos annyira a szemezés? Mit vált ki?
Nekem nagyon jól esik, nagyon szimpatikusak az olyan lányok akik elég nyitottak erre. (ha akár csak a buszon is vagy utcán találkozok ilyennel)
Ez olyan mintha valamilyen szintű kapcsolat lenne köztetek.
Nekem többet jelent ha egy lány a szemembe néz, mintha beszélgettem volna vele. Ez a dolog csak a kettőtöké, és rengeteg dolgot lehet kiolvasni a lány szeméből, jobban megismerni őt mint szavak által. Iszonyatos pluszt jelent ez, még ha kevésbé is szép egy adott lány, de a szemembe néz, akkor őt már rögtön "szeretem" valamilyen szinten. (nem konkrétan szerelemre gondolok, hanem igazi szeretetre)
Most a szemezéssel mit értesz?
èn is szoktam nézni a lányok szemébe, néha ök is vissza néznek, és egymást figyelgetjük, de általában nem szoktam bámúlni, ha már megvan a szemkontaktus, mert olyan fura lesz.. Ilyen esetekben, kell ott tartani a tekintetemet?
Aztán persze, mikor ismeretlen lányal beszélek (boltban dolgozom), és a szemembe néz, akkor ott tartom, és mikor szép lány, nagyon jó, de akkor is fura lesz, mintha megállna az idö.. nehéz megmagyarázni
06-03 01:00
Igen, tökéletesen egyetértek, én is így érzek.
Egyébként nekem már volt olyan lány, aki a szemezést szabályosan átvitte bámulásba és le sem vette a szemét rólam, csak amikor a barátnője szólt hozzá és beszélgettek. Ennél egyértelműbb jelet nem nagyon tapasztaltam még, kivéve, amikor az utácn visszafordultak utánam a lányok. Pedig én aztán tényleg nem is vagyok egy helyes pasi, semmi különleges nincs bennem külsőre szerintem.
22f
Jah, de most ha így szinte bámúlásban fordúl a dolog, akkor kéne odamennünk, a számát elkérni? :P
Legközelebb ezt csinálom, úgy is belekell kezdenem a csajozásban.. Az elmúlt egy évben nem is próbálkoztam.. Mert nem fért bele az életemben.. Gáz, :D 20/F
Engem frusztrál a dolog. Elpirulok, rondának érzem közben magam, hiába nem vagyok az. Más pár pillanatra összenézni, mint csak egymás szemébe nézni kicsit hosszasabban. Meg mi van ha van barátnője...
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!