Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fontos! Lányok mitől estek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos! Lányok mitől estek bele egy fiúba? (ha alapból nem akarnátok tőle semmit) Fontos

Figyelt kérdés

Segitség.

Van egy csaj, akivel jóba vagyunk egy jó ideje, de nekem nagyon tetszik. Már beszéltünk erről ketten hogy én szeretnék valamit, de ő csak barátként néz rám.

Mit tudok tenni? Ha van ilyen egyáltalán, hogy esetleg ha nem teljesen veszett az ügy esetleg megszeressen-többet akarjon mint barátság.

Hogy kell viselekedni? Mivel régóta barátok vagyunk az alap egyértelmű figyelmességek és kedveskedések szerintem kilőve!

Van e valami olyan viselkedés ami esetleg tudat alatt hat rátok és azt gondoljátok tőle hogy jaj jó lenne vele lenni vagy nem is tudom.

Remélem érthető a kérdés. KÖszönöm előre is

f.22 l.20

2012. máj. 28. 23:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hát,bàrmi aranyos dolog pl:emlékezni a névnapjára/szülinapjàra,vagy ha beszélgettek kérdezni róla meg hogy hogy érzi magát... Tudom hogy ezek is kedveskedések de ennél többet nem tehetsz szerintem, szóval mutatni hogy neked ő nagyon fontos! Drukkolok! :)
2012. máj. 28. 23:38
 2/16 A kérdező kommentje:

Értem. Igen ezek jók amúgy csak az a baj ezzel,hogy szerintem ennek ő már nem ad nagyobb jelentőséget. Kár hogy nicns bennetek valami genetikai dolog amit ha megtes za fiú akkor elcsábul a csaj :)

Az a baj mindig elhatározom, hogy na jó hagyuk csak barát.. de ha találkozok vele egyszerűen nem birok ránézni úgy, hogy ne rögtön az jusson eszembe de aranyos az arca meg hasonlók :(

Próbálok vele minél több időt tölteni meg foglalkozni vele.

De elég határozottnak tűnt, egyik ismerősömnek még állítólag el is mondta a szitut és azt mondta hogy többet szerinte sose akarna tőlem.

2012. máj. 28. 23:42
 3/16 anonim ***** válasza:
Ha barátságot akar, mesélj neki storikat arról h előtte más nőket milyen boldoggá tettél, h vágyjon rá, és legyél határozott,magabiztos, h ő vágyjon rád! Meg laza is, h nembaj ha neki nem kellesz, de te nagyon jó pasi vagy, és majd kellesz másnak:) manipuláljad kicsit az agyát!
2012. máj. 29. 00:41
 4/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ne foglalkozz vele egy kicsit. Legyél vele kicsivel közönyösebb, tekints rá barátként te is, utána ő fog utánad rohangálni. Aztán vagy bejön, vagy nem.
2012. máj. 29. 00:42
 5/16 A kérdező kommentje:

Hm értem. Igaz két ellentétes lehetőséget kaptam de van bennük valami mindenképpen! :) Köszönöm

nem tudom mi lesz még elég nehéz és szar helyzet.

2012. máj. 29. 17:41
 6/16 anonim ***** válasza:
Ha túl sokat ,,lógsz,, rajta át fogsz pottyanni abba a kategóriába, hogy majd a háta közepére se kíván. Keresd azért, találkozgassatok, és idő közben szerintem simán megkedvelhet. Ha néha lát más lánnyal, hidd el nem hátrány, ha érdekled erre valószínű ugrani fog. Viszont sajnos az sem kizárt, hogy megmaradsz a barát kategóriába.
2012. máj. 30. 18:43
 7/16 A kérdező kommentje:

Hát igen.

Köszi :) Sajnos mivel már egyszer azt mondta hogy barát akkor nem látok énse sok esélyt rá... de egyszerűen megbabonáááázzz :(

Mivel egy társaság vagyunk vele is meg még páran igy viszonylag majdnem minden nap találkozok vele 1-2 óraára általában.

Várom az egyéb ötletek észrevételekt. Köszönöm

2012. máj. 31. 13:24
 8/16 anonim ***** válasza:
helyesírás....
2012. jún. 1. 18:35
 9/16 anonim ***** válasza:

Értem a helyzetet, és pontosan tudom, hogy ez hogy megy.

Ha már azt mondta, barátként tekint rád, iszonyatosan nagy hátrányban vagy. De ilyenkor az a jó, ha férfiasabb leszel, esetleg sportolsz valamit.. Legyél határozott, de kedves. Ne beszélj túl sokat, de ne légy mindig csendes. Fontos, hogy picit legyél független feléje. Talán menthető. Sok sikert!

19/F

2012. jún. 1. 18:42
 10/16 anonim válasza:
én úgyvagyok vele, hogy ha meglátok először egy fiút, vagy megfog benne valami,vagy nem. csinálhat akármit, lehet akármilyen helyes, ha nem fog meg benne semmi..
2012. jún. 1. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!