Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos! Lányok mitől estek bele egy fiúba? (ha alapból nem akarnátok tőle semmit) Fontos
Segitség.
Van egy csaj, akivel jóba vagyunk egy jó ideje, de nekem nagyon tetszik. Már beszéltünk erről ketten hogy én szeretnék valamit, de ő csak barátként néz rám.
Mit tudok tenni? Ha van ilyen egyáltalán, hogy esetleg ha nem teljesen veszett az ügy esetleg megszeressen-többet akarjon mint barátság.
Hogy kell viselekedni? Mivel régóta barátok vagyunk az alap egyértelmű figyelmességek és kedveskedések szerintem kilőve!
Van e valami olyan viselkedés ami esetleg tudat alatt hat rátok és azt gondoljátok tőle hogy jaj jó lenne vele lenni vagy nem is tudom.
Remélem érthető a kérdés. KÖszönöm előre is
f.22 l.20
f:23 l:21
most elköltözött és az van hogy 2hétig nem is beszéltünk aztán nemrég találkoztunk és furi volt mintha kicsit jobban érdekeltem volna mint eddig... szóbajött hogy elmehetnénk moziba.stb ? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!