Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fontos! Lányok mitől estek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos! Lányok mitől estek bele egy fiúba? (ha alapból nem akarnátok tőle semmit) Fontos

Figyelt kérdés

Segitség.

Van egy csaj, akivel jóba vagyunk egy jó ideje, de nekem nagyon tetszik. Már beszéltünk erről ketten hogy én szeretnék valamit, de ő csak barátként néz rám.

Mit tudok tenni? Ha van ilyen egyáltalán, hogy esetleg ha nem teljesen veszett az ügy esetleg megszeressen-többet akarjon mint barátság.

Hogy kell viselekedni? Mivel régóta barátok vagyunk az alap egyértelmű figyelmességek és kedveskedések szerintem kilőve!

Van e valami olyan viselkedés ami esetleg tudat alatt hat rátok és azt gondoljátok tőle hogy jaj jó lenne vele lenni vagy nem is tudom.

Remélem érthető a kérdés. KÖszönöm előre is

f.22 l.20

2012. máj. 28. 23:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
akadj le róla, és ha keres mond, hogy bocs de barátom már van elég, ha nem kapcsol, h mégis akar tőled valamit, akkor am se lenne esély és csak a fiatalkorod pocsékolod tesó :/
2012. jún. 1. 19:15
 12/16 anonim ***** válasza:
ne foglalkozz vele
2012. jún. 1. 20:00
 13/16 anonim válasza:
Te hány éves vagy és a lány?
2012. jún. 1. 20:28
 14/16 anonim ***** válasza:
én pont nemrég találkoztam egy ilyennel... külsőre semmi extra, de megszólal és kész vagyok....nagyom művelt, okos, intelligens...vagyány, jófej, olyan vezéregyéniség meg minden és a hangja is olyan kellemes hogy jó hallgatni... mindig ő van a középpontban és mindenki ad a szavára mert annyira informált minden téren és e mellett érdekes módon nem bunkó és nem nagyképű :D
2012. jún. 1. 20:46
 15/16 chooseyourdestiny ***** válasza:
nekem a zenei ízlés nagyon fontos...
2012. jún. 12. 16:04
 16/16 A kérdező kommentje:

f:23 l:21

most elköltözött és az van hogy 2hétig nem is beszéltünk aztán nemrég találkoztunk és furi volt mintha kicsit jobban érdekeltem volna mint eddig... szóbajött hogy elmehetnénk moziba.stb ? :S

2012. júl. 16. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!