Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti alapból elvárjátok egy 30 éves fiútól, hogy legyen egy 10 milliós lakása legalább meg mellé legalább egy 4 milliós autója?
Én az igazat mondom most neked.
A pasim 29 éves lesz és nincs háza, csak egy autója és még mindig az anyjáékkal él. Hát igen, nagyon gáz a helyzet, de én nem várom el,hogy ez meg az legyen neki.
Ha őszinte akarok lenni, lehetne neki, de számomra nem elvárás. Mindenkinél más, ahány lány annyi....
22/N
Hát ez a süketelés olyan dolog, hogy honnan tudod, ki mikor mond igazat. Egy átlagpasi is azt mondja egy csajnak, hogy "dehogy csak _arra_ kellesz", aztán vagy igen, vagy nem, mert mindkét esetben ugyanazt fogod hallani.
Az igazság fáj, tény, de egy anonim oldalon nem hiszem, hogy annyira nagyon kéne pátyolgatni a kérdezők lelkivilágát (így mindenki lehet őszinte).
És hogy a kérdésre is válaszoljak: nem, én pölö nem várok el semmit, de annyit azért igen, hogy egy ilyen korú srácnak induljon el az élete.
Ne a szüleivel éljen meg legyen munkája. De ennyi.
Nem autó, meg ház és társai.
És az előbbiek sem magam miatt, hanem mert ha nem történt valami nagy törés az életében (ami indokolná az "elvárásaim hiányát"), ennyi idősen már "illik" valamit kezdenie magával - és felnőtté válnia.
Én ehhez csak annyit tudok hozzátenni, hogy egy 30 éves ember már férfi és nem fiú..vagy tévedek? :)
Na és hogy a kérdésre is válaszoljak...Nem süketelek, nem kell nekem 4milliós kocsi, a ház nem árt 30 évesen, ha nem egy kis sötét lyukban él! :) Amúgy meg nem várom el senkitől hogy eltartson, vehetek magamnak én is kocsit ha kell nem? Ha már az ő házában élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!