Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális e az hogy 13 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális e az hogy 13 évesen szeretnék egy fiú. A koromhoz képest érett vagyok és soha senki nem hiszi el hogy csak 13 vagyok, mindenki legalább 16-nak néz. Ja mi jön be egy fiúnak?

Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 14:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nem normális! már most lotyó akarsz lenni?
2012. febr. 23. 14:13
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
(szeretnék egy fiú)Ez mi?
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
szeretem ezt a koromhoz képest érett vagyok dumát. lehet fiúd 13 évesen, de ne szexelni akarj vele ennyi idősen. a fiúknak az ápolt, csinos, kedves, jó humorú, nem féltékeny, nem gyerekes lányok jönnek be
 4/14 anonim ***** válasza:
Képet:D
2012. febr. 23. 14:14
 5/14 anonim ***** válasza:
Mutass képet ,megmonduk tényleg idösebbnek látszol e a korodnál.
2012. febr. 23. 14:15
 6/14 anonim ***** válasza:
aha, érett vagy :D
2012. febr. 23. 14:15
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

"Ja mi jön be egy fiúnak?"

Ezzel a kérdéssel meg is cáfoltad az érettséged ... :-P

2012. febr. 23. 14:16
 8/14 anonim ***** válasza:
Mi jön be egy fiúnak? Az attól függ hány éves. Ha 16 körüli, akkor kb 3 év felfüggesztett:D
2012. febr. 23. 14:19
 9/14 anonim ***** válasza:
Az erettseg nem a kulsotol fugg. En fiatalabbnak nezek ki, mint amennyi vagyok, de a velem egyidos barataim sokszor mondjak hogy tul komolyan veszem az eletet es ennyi idosen meg ezt nem kellene. Az irasodbol, meg abbol, hogy megkerdezed, mi jon be egy fiunak azert nagyon is latszik, hogy elegge eretlen vagy. Szerintem 13 evesen meg nem ezzel kellene foglalkoznod. Plusz ha meg kell kerdezned, hogy ez normalis e, az megintcsak arra utal, hogy nem kellene meg neked kapcsolaton elmelkedned.
2012. febr. 23. 14:22
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha érett lennél, nem írnád h érett vagy. Ne akarj még pasizni!
2012. febr. 23. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!