15 éves lány vagyok és a koromhoz képest igen nagy a cicim, még az anyámétol is nagyobb, néha zavar mert mindenki azt bámulja az anyám is emlegeti valamikor. Néha igen zavar, már figyelési mániám van! Szerintetek ez normális?
Biztos nem te vagy az egyedüli ebben a korosztályban, akinek nagyok.
Szerintem azért bámulják, mert tetszenek/tetszel nekik:D
Anyud meg lehet, hogy csak viccelődik,nem?Mit szokott mondani?
U.I: Szerintem nem baj, hogy vagyok, mert van oylan fiú, aki a nagyobbakra bukik, viszont oylan lány is van, aki ha megtehetné akkor növesztené XD
17/F
Menyus
Szerintem idővel hozzá fogsz szokni. Nekem is elég nagy cicim van, és zavart, hogy bámulják. Vettem magamnak két pólót, amire az van írva, hogy "Silicone free" , a másikra pedig az, hogy "Ne bámuld a melleimet!"
: )
Attól függ mi számit nagynak én is 15 vagyok és 90/b-t hordok de szeretem öket a pasik is nagyon szeretik ám...
Nemtudom hogy kiléptél e már az "esti" életbe de márcsak erre is nagyon buknak a fiuk és megisjegyxzik de engem nem zavar:)
Jobb mintha tiszta lapos lennél!
Hmm..mintha csak én írtam volna ezt a kérdést! :DD
Szintén 15 éves vagyok,körülbelül 95/DD-s mérettel..
Engem is zavar hogy eléggé megbámulják,hogyha netalántán néha napján 1 olyan felső van rajtam :DD .. Sokkal kényelmetlenebb mint a pici cicik és a "gond" is több vele tapasztalataim szerint..
Anyum is hetente tesz megjegyzést rá hogy: Atyaég, hogy lehet neked ekkora cicid, ő meg h lehet ennyire lapos ..
Na de csajtársam .. Nézd a pozitív oldalát .. Még mindig jobb mintha elől deszkák s hátul lécek lennénk, nemde? ;)
Barátodnak is lesz (van) mit "kényeztetni", s ez ellen a fiúknak nem igazán van kifogásuk.. :DDD
Van tulsúlyod ?
Tudom ilyet nem nagyon illik kérdezni, de ha van akkor fogyj le gy kicsit.
én is így vagyok.. de nekem ha bámulják van mikor beszoktam szólni hogy: 'kell rólam kép?' :DDDD
egyébként ne törödj velük :)(mármint akik bámulják) hadd nézzék :D legyél rájuk büszke ;P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!