Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális e az hogy 13 évesen szeretnék egy fiú. A koromhoz képest érett vagyok és soha senki nem hiszi el hogy csak 13 vagyok, mindenki legalább 16-nak néz. Ja mi jön be egy fiúnak?
Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 14:11
11/14 anonim válasza:
Barbie baba kell neked nem pasi! Kit érdekel mennyinek nézel ki? A megnyilvánulásidból látszik, hogy még kislány vagy aki nagylánynak akar látszani. Várj még egy 5 évet, ráérsz akkor eladni a tested!
13/14 Pj0tr válasza:
"A koromhoz képest érett vagyok és soha senki nem hiszi el hogy csak 13 vagyok, mindenki legalább 16-nak néz" Kicsit ellentmondásos... Az, hogy !testileg! érett vagy még nem jelenti azt, hogy fel lennél készülve lelkileg, érzelmileg és agyilag egy komoly kapcsolatra.
14/14 anonim válasza:
Igaz, az, hogy testileg érett vagy, az nem jelent semmit.
Utálom, hogy a 13 éves kislányok érettnek hiszik magukat, mert már melltartót hordanak és mert régóta menstruálnak.
Lehet egy 13 éves 170 cm magas, lehet formás, lehet nőies, attól még nem lesz érett!
A kérdésből ítélve lelkileg és szellemileg éretlen vagy...
Én azt mondom, hogy egy gyerekesebb kinézetű, de értelmes lánynak előbb "megengedném", hogy járjon valakivel, mint neked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!