Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek/tehetek? Már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek/tehetek? Már lassan mindenki összesúg a hátam mögött.

Figyelt kérdés
A legjobb fiú barátom szerelmes belém. Nem vallott szerelmet hál istennek, de ez már biztos. Nagyon zavar, hogy én ugyebár "nem tudok róla" Már csak azért is, hogy az így megmaradt kapcsolatunkat mentsem.Viszont ő elmondja fűnek fának... Szinte az összes barátom tud róla. Nagyon idegesít, hogy mindenkivel rólam beszél, kidumálja, hogy épp mit mondtam, tettem, vagy mivel bántottam meg. Akaratlanul persze... Régen velem beszélt meg mindent. Mostanában meg ritkán találunk olyan közös témát, amiről akár 20percekig tudnánk beszélgetni... Rossz ez. Mit csináljak?
2012. febr. 9. 16:38
 1/7 Dr.Sámán Samy ***** válasza:
Állj elé és mond el a problémádat. Ha tényleg megvan még az a barátság, akkor meg tudjátok beszélni. Ha nincs akkor felesleges erőltetni, csak egymást tennétek tönkre idővel( vagy ő téged)
2012. febr. 9. 16:40
 2/7 Macs1209 ***** válasza:

Koccoltasd egy időre.

Már az undorító, hogy a hátad mögött beszél olyan dolog-

ról, ami valójában csak rá és rád tartozna.

Ha meg eltávolítod magad mellől, és mindenkinek elmondod,

hogy azért, mert "nem a szemembe mondja, hanem a hátam

mögött beszél, hát milyen barát az ilyen?" akkor még

neked is lesz igazad.

2012. febr. 9. 16:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Ne értsétek félre nem rosszindulatból beszél ki. Csak elmondja nekik, hogy szerelmes belém. És éppen mivel bántottam meg...stb. Mondjuk így nyilván én vagyok a rossz. Azt viszont csak nem szabhatom meg neki, hogy ne mondja el a barátainak. De a lány közös barátainknak(bár hozzám közelebb állnak) mégis miért kell? Zavaró.
2012. febr. 9. 16:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Segítséget vár tőlük, de nem nagyon kap, mert ők nem segíthetnek.

Fentebb már írták, beszéld meg vele, még akkor is ha ez fájdalmas. Rosszabbodhat is akár a helyzet.

2012. febr. 9. 16:46
 5/7 Macs1209 ***** válasza:

Egy barát a szemedbe áll, és elmondja a dolgokat. Legyen jó, legyen rossz... És nem a hátad mögött intézkedik.

Csak manipulálni akar, hogy a barátnőid és közös barátaid-

tól visszahalljad, hogy szerelmes, és hogy járjár vele.

Ennyi a történet.

2012. febr. 9. 16:46
 6/7 Dr.Sámán Samy ***** válasza:
Mondtam. Beszéld meg vele. Most te is kibeszéled a háta mögött csak épp vad idegen emberekkel. Nincs jobb megoldás, mint megbeszélni négyszemközt a gondjaitokat.
2012. febr. 9. 16:47
 7/7 anonim ***** válasza:

egész pontosan miket mond a hátad mögött? konkrétan megmondja neki,hogy szerelmes beléd? honnan tudod,ha te nem vagy ott? megbízható forrásból? Honnan tudtad meg,h szerelmes baléd? van konkrét bizonjyítékod? nem lehet,h csak valamit félreértettél?

amúgy honnan ismeritek egymást? hány évesek vagytok?

2012. febr. 9. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!