Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Engem mért tart mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem mért tart mindenki aranyosnak?

Figyelt kérdés

Rám minden pasi azt mondja,hogy aranyos vagyok..

de akkor szerintük szép is? :$

2011. dec. 13. 21:43
1 2
 1/12 Ezio Auditore d. F. ***** válasza:
Ki tudja. Hisz a csúnya/buta nőkre sem azt mondjuk, hogy hülye/ronda, hanem hogy "fura", vagy "érdekes".
2011. dec. 13. 21:47
 2/12 anonim ***** válasza:
Muti magad.
2011. dec. 13. 21:47
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem te vagy? [link]
2011. dec. 13. 21:53
 4/12 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy barátként aranyos vagy, de amúgy semmire sem kellenél nekik, mert még látják benned a gyereket.
2011. dec. 13. 21:53
 5/12 anonim ***** válasza:
21:47-es na ott például a nyuszi aranyos, aranyos de azért otthonra nem kéne. ez kb. ilyen :)
2011. dec. 13. 21:54
 6/12 anonim ***** válasza:
Rám azt is mondják, hogy szép vagyok (némelyek), de gyakrabban mondják, hogy cuki, aranyos. De legalább azt tudom, hogy nem vagyok ronda, az átlagos is untig jó nekem.
2011. dec. 13. 21:55
 7/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: volt már párkapcsolatom, több udvarlóm is. Aranyosnak mondanám pl Jessica Albát is. Olyan szimpatikus, cuki. De egyben gyönyörű is. A cuki nem zárja ki a szépet!
2011. dec. 13. 22:00
 8/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2011. dec. 13. 22:03
 9/12 anonim ***** válasza:

hát én a jó csajokat 2 kategóriába sorolom.

az egyik csoport a megdugni való csajok, őket baráti körben is többnyire "sunáznám" és egyéb lenéző szavakkal illetünk/illetem

azok a lányok akik barátnőnek kellenének rendes kapcsolatra, azokra még baráti körben se mondom, hogy de megbasz.nám. na ők az aranyos kategória :D

17F

szóval az aranyos fiútól lánynak abszolút pozitívum

2011. dec. 13. 22:34
 10/12 anonim ***** válasza:
Küldj egy picike képet és megmondom a tutit ;)
2011. dec. 13. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!