Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztos mindenki járt már ilyen helyzetbe, nem?
Figyelt kérdés
a legjobb barátnőm kb pár hete közölte velem h nagyonnagyon bejön neki 1 srác a suliból. a baj az h nekem is ugyan az a srác jön be, csak nem mondtam el neki. De indezt úgy, hogy a legjobb barátnőm alig ismeri a srácot, csak a haverjának a csaja volt egyszer, én meg már régebb óta ismerem a fiút. És szal ez a srác ma elhívott egy randira, de nemtom h korrekt lenne-e elmenni....vagy h a barátnőm szerintetek hogy ragálná le, ha elmondanám neki?2011. dec. 16. 18:06
1/7 Jedwardlove válasza:
Sajnos nekem is volt már ilyen helyzetem :S de én azt tanácsolom,hogy döntsd el,hogy melyikőjük a fontosabb számodra.És ez alapján dönts :D
2/7 anonim válasza:
szerintem mondd meg a barátnődnek hogy neked is bejön, és kérdezd meg hogy milyen lenne ha te jönnél össze a sráccal, mert ha para, akkor nem jössz össze vele. de akkor ő se jöjjön össze vele, mivel neked is szarul esne, ha ő jönne össze vele, gondolom.
szóval vagy egyikőtök se jön vele össze, vagy veled jön össze, mivel a srác téged hívott randira. :)
3/7 anonim válasza:
szerencsétlen srác meg azt hiszi, hogy lekoppintod ha nem mész el vele.
4/7 anonim válasza:
De igen. Tizenévesen ez a többséggel előfordul.
5/7 A kérdező kommentje:
hát, igen de...szal a srácot már rég óta ismerem, és szal már így régebb óta "kavarunk"...a barátnőm me kb köszönő viszonyba van vele...és hogy ezt így nemtom neki elmagyarázni, mer vszeg az őhelsében én is berágnék, másrészt meg mégiscsak engem hívott el,nem? (amúgy 16éves vagyok a srác meg 18:S))
2011. dec. 16. 18:44
6/7 anonim válasza:
Ugyan így jártam... a srác elhívott moziba... megmondtam a barátnőmnek kerek perec és nem haragudott érte :)
7/7 anonim válasza:
szerintem írjatok egy programot turbopascalba ami kisorsolja egy gen függvény segítségével hogy melyikőtök legyen a befutó. csak vigyázzatok a végtelen ciklussal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!