Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondja mindenki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja mindenki hogy tavasszal van a "virágzás"?

Figyelt kérdés

jön a tavasz ilyenkor alakulnak a párkapcsolatok.

miért tavasszal? máskor is lehet.

2012. jan. 17. 18:32
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Mert sajt.
2012. jan. 17. 18:34
 2/8 anonim ***** válasza:
ha ez évszakhoz van kötve, akkor én non-stop hervadok :)
2012. jan. 17. 18:34
 3/8 anonim ***** válasza:
mert tavasszal rügyeznek a fák is... ilyenkor jön a szerelem... olyan metafora ez :D tudod?
2012. jan. 17. 18:36
 4/8 A kérdező kommentje:
tudom oké :)
2012. jan. 17. 18:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Gondolj bele, egész télen senki nincs kint, majd április, május környékén meg minden csaj ki vetkőzik, sokkal többen mászkálnak az utcán, sokan csak ki mennek sétálgatni,időt tölteni,és ilyenkor pont ezért sokkal könyebb ismerkedni.
2012. jan. 17. 18:47
 6/8 anonim ***** válasza:

mert igy van, azért mondják.

tiniként minden tavasszal arra vágytam hogy az új friss langyos levegőn ülhessek kinn a padon és szerelmes lehessek. nemjött össze... nemtudom miért, de olyankor mindig ez volt bennem, tök jó idő, zöldülnek a fák, olyankor szerelmes akar lenni az ember :)

ehhez képest szeptemberben jöttem össze barátnőmmel, de már volt egy tavaszunk együtt :) és az is nagyon jó volt:) és most jön majd remélem a 2. tavaszunk is, már várom hogy végre ne legyen ilyen hideg, kiülhessünk a parkba, kabát meg sapka nélkül :)

2012. jan. 17. 19:08
 7/8 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=crnRtgG2r20

szerintem a refrén pont ideillik: Március végétől szerelmem lesz az élet

Március végétől ami meghalt újraéled

Addig még egy-két hegyet meg kell majd másznom

Március végétől még messze lesz a halálom

:)

2012. jan. 17. 19:50
 8/8 A kérdező kommentje:
de jó :) köszi mindenkinek :)
2012. jan. 17. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!