Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tavasszal/nyáron könnyebben ismerkednek, mint ősszel és télen?
Figyelt kérdés
Tehát mondjuk odamegyek egy nőhöz ismerkedés céljából, akkor nyáron nyitottabb lesz, mint télen? És most nem a "felszedésre" gondolok, hanem ismerkedésre.2011. aug. 29. 13:59
1/9 anonim válasza:
természetesen. nyáron több a szabadidő, kevésbé stresszes a munka, esetleg suli. nyilvánvalóan több esélyed van
3/9 anonim válasza:
Szerintem igen. Nyáron több szabadidőnk van, és a jobb időjárás, napsütés hatására vidámabbak is leszünk. Ha minden szürke, hideg van, akkor mi sem vagyunk annyira vidámak, így vonzóak sem. Egy vidám emberhez mindenki szívesebben megy oda.
16/L
4/9 anonim válasza:
Nekem a tél jobban bejön ismerkedés szempontjából. A legtöbb kapcsolatom mind télen kezdődött (és nyáron fejeződött be).
20L
5/9 anonim válasza:
Hát jobb az idő nyáron nincs suli,Csinosabbak tudunk lenni!
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor ha jön az ősz, nem erőltetem a dolgot. :))
2011. aug. 29. 16:12
7/9 anonim válasza:
Szerintem inkább a férfiak ismerkednek könnyebben nyáron, és ezért a lenge nyáriruhák, miniszoknyák és a bikini okolható...
Van olyan férfi, akinek viszont kifejezetten jót tesz, hogyha a fecske téli álmot alszik a szekrényben, az jobban teszi, ha télen ismerkedik... ;)
Nem az évszaktól függ egyáltalán :)
8/9 anonim válasza:
ilyet még nem vettem észre magamon.XD
15/l
9/9 A kérdező kommentje:
Ez egy kicsit vígasztal, köszönöm! :))
2011. aug. 30. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!