Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék vele legalább beszélőviszonyba kerülni?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy nagyon megtetszett egy végzős srác, de én csak elsős vagyok (bár ősszel járt egy évfolyamtársammal, de őt régebbről ismerte már; már novemberben szakítottak). Nem az a hangadó típus, hanem inkább általában visszafogott, de a haverjai között teljesen megnyílik és nagyon tetszik az az énje is. Közös ismerősünk nem nagyon van, mindössze annyi, hogy az ő haverja egy kicsit kavart a barátnőmmel. Már nem sok időm van mert nemsokára ballag, de szeretném ha lenne köztünk valami. Nem vagyok az a típus, aki odamegy vadidegenekhez beszélgetni, egy kissé zárkózott vagyok sajnos. Ami előny lehet még nekem, hogy reggelente együtt szokunk buszozni, de ott se tudom leszólítani vagy ilyesmi..:/ Segítsetek, kérlek!2012. febr. 12. 03:29
1/1 anonim válasza:
Nem kell trükkökhöz folyamodnod, simán ülj mellé a buszon, és kezdj el beszélgetni vele, bármiröl ( tegnapi hirek, a pedellus kutyája, az ufo-k, stb.) , ha szimpi vagy neki akkor össze fogtok jönni.
Magamból indulok ki, amikor 18 voltam és nem volt épp barátnöm legalább akkora gondolt jelentett nekem is hogy hogyan szólitsak meg egy lányt aki tetszik, mint most neked a srác, ha egy kedves lány közeledett volna hozzám 100% hogy nem utasitottam volna el. Ha járt az évfolyamtársnöddel, akkor a korkülönbség sem zavarja, ezen se kell aggódnod.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!