Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti alapból elvárjátok egy 30 éves fiútól, hogy legyen egy 10 milliós lakása legalább meg mellé legalább egy 4 milliós autója?
Volt olyan párom,aki még a szüleivel élt,és nagyon sz*r volt, hogy tele voltak pénzzel és mégsem alhattam náluk,csak ha az anyjáék nem voltak otthon éjjel.Úgyhogy ő volt nálam állandóan,és bevallom elegem volt ebből.(szüleimtől külön élek szerencsére!)Persze nem ez miatt ment tönkre a kapcsolat.
Számomra az a lényeg, hogy hasonló gondolkodásmódunk legyen,hasonló érdeklődési köreink és céljaink.Tudjunk együtt közös jövőt tervezni és persze az sem mellékes, hogy hasonló anyagi helyzetünk legyen.Ne legyen nálam se gazdagabb,se szegényebb.Pont ugyanolyan legyen.Mondjuk nem tudom mégegyszer elképzelni, hogy olyannal jöjjek össze,aki még otthon lakik,nincs rendes munkája stb.Nem kell 10milliós lakás,elég ha külön élt egy albérletben,de önellátó,határozott és céltudatos.Kocsira abszolút nincs szűkségem,de ha lesz,akkor megveszem magamnak.Szerintem max 2év múlva.Úgyhogy engem ne vigyen-hordjon senki a kocsijával,mert nem szorulok rá és megalázónak tartanám!
Nem elvárás náluk, nekem pl. van egy 1 milliós autóm meg egy 35 milliót érő nagy családi házam, 22 vagyok.Még sincs barátnőm, pedig átlagosan nézek ki, mérnök diplomám van.Ha akkora elvárásuk lenne akkor elvileg ragadniuk kellene a nőknek rám, még is számtalan kosarat kapok, akkor ezt mivel magyarázod?
Vagy megfogod őket és érzelmek alakulnak ki és vonzalom vagy nem, és ezek függetlenek mindentől.
15:04 a házat örököltem.Nem is munkából van:D
Azt hittem ez egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!