Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sokan miért álszenteskednek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért álszenteskednek itt, hogy nem számít/ne számítson a külső?

Figyelt kérdés
Én nem érzem felszínesnek azt, hogy számít a külső is. Mindenkinek számít, akárhány éves is az ember.

2016. márc. 19. 09:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
32%
11 pontosan mindig az ordít akinek a háza ég
2016. márc. 19. 10:52
 12/21 anonim ***** válasza:
83%
Most már rohadt unalmas, hogy minden második kérdés a külsőről szól.
2016. márc. 19. 11:10
 13/21 anonim ***** válasza:
50%
#14 Képzeld akkor azt, hogy a ronda férfiak mennyire unják amit hosszú évek alatt kapnak a nőktől. Erről ennyit.
2016. márc. 19. 11:13
 14/21 anonim ***** válasza:
21%
Nekem számít! Például ne nézzen már ki úgy valaki, mit egy vágás előtt álló mázsás hízó, oszt' mégis le vagyok ugatva, hogy nekem csak ne legyenek "ekkora" igényeim.
2016. márc. 19. 11:39
 15/21 anonim ***** válasza:
78%

Persze h számít. Ne legyen alacsony,kövér vagy vékony és turcsi orra se legyen. 😂

Viccet félretéve,igen is számít a külső,sexelni nem tudnék olyannal aki nem tetszik,akit nem találok vonzónak.

N24

2016. márc. 19. 12:05
 16/21 anonim ***** válasza:

Számít, de nem mindenkinek egyformán. Sokan egyszerűen képtelenek elfogadni hogy az emberek nem egyformák, és nem hiszik el hogy másnak lehet más véleménye mint nekik.

Szituációtól is függ egyébként, első benyomásnál számít legtöbbet a külső, különösen hogy akkor még semmi másra nem tudunk hagyatkozni.

2016. márc. 19. 13:23
 17/21 anonim ***** válasza:
Számít. De korántsem olyan mértékben, mint azt a mai 25 év alatti korosztály képzeli.
2016. márc. 19. 13:57
 18/21 anonim ***** válasza:

Számomra másodlagos. Vagy inkább kontraproduktív. Ha valakin látom, hogy túlságosan is a külsejére helyezi a hangsúlyt, akkor abból azt a következtetést vonom le, hogy vlsz. vmi belső hiányt kompenzál ezzel. Az ilyennek nálam nemigen van esélye.

28F

2016. márc. 19. 14:18
 19/21 anonim ***** válasza:
Számít a külső, de csak bizonyos mértékig. Ha valaki csak azért szakít valaki mással, mert mondjuk kék szeme van, nem barna (ismerek ilyet!), szerintem ott már komoly gondok vannak. Azért ennyire aprólékos pici dolgokba belekötni, mint a szemszín, holott minden más jó volt benne, a külsejében és a természetében egyaránt, nem kis felszínességre vall!
2016. márc. 19. 14:37
 20/21 anonim ***** válasza:
47%

Sajnos igen, általában számít a külső. Ennek elszenvedői viszont azok a férfiak, akik rondák. Ez tapasztalat. Az ember társas lány, ezért minden normális ember vágyik egy társra. Viszont ha egy férfi olyan rondának születik, mint én, akkor nagyon megszívta.

Lényegében ilyenkor két lehetőség van:

1. Megpróbálni javítani a külsőn. Folyamatosan rajta vagyok az ügyön, de annyival vagyok átlag alatti, hogy úgy tapasztalom, ez semmit sem számít.

2. Lejjebb adni az igényeket. Na, én már ott tartok, hogy csak a külsőt figyelembe véve bármilyen lány megfelelne.

Azért sokak számára szerintem felfoghatatlan, hogy milyen frusztráló tud lenni, ha egy ember fejleszti a külsejét és a belsőjét; intelligens, humoros, kedves és határozott, de a külseje miatt egy lánynak sem kell. Kíváncsi vagyok, hogy hányan bírnák ki, hogy már több, mint ezren elutasították már, még randi sem sikerült soha, ennek ellenére próbálkozik tovább. Én próbálkozom.

2016. márc. 19. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!