Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egyetemen párkapcsolatot kialakítani, ha nem áll hozzád közel a "bulizós kultúra"?
#9: hesteg másahibás, nem veszik észre a belső emberi értékeimet.
hát nem. nekem végig a bullying jegyében telt a középsuli, aztán kerültem egy olyan társaságba, ahol az intelligenciát értékelték, nem a kinézetet (ezért lehet nem a saját ligádban keresgélsz). és egyébként próbálkozni kell, mert a visszautasításból is lehet tanulni.
"visszautasításból is lehet tanulni"
Te mit tanultal belole? En csak azt, hogy csak a kulso szamit noknek is. Szep nok mindig pattintottak, amikor meg viccbol szorakoztam par rondaval, hogy megnezzem tenyleg csak a kulso szamit siman meglehetett volna mindegyik, valamelyik meg meg is alazkodott nem kicsit... szanalmas.
#12: "Te mit tanultal belole?"
hogy nem lehet mindig nyerni. tiszteletet, hogy a másiknak lehet más a véleménye. önismeretet, hogy én is tévedek. hogy van min dolgoznom, ahhoz hogy minőségibb emberi kapcsolatokat tudjak kialakítani. evvan.
Igen. Egyetem nagyon jó alkalom erre
Rengeteg a rendezvény, előadások, tréningek, szabadkreditek, sport, túrák, kirándulások, hobbi, szakkörök, kolesz dolgok, stb...
Kb minden nap ott lehet lenni este 8-ig, buli nélkül is. Lehet programot csinálni.
Nyelvtanulást is javaslom! Nálunk pl spanyol volt ingyen. Csak szét kell nézni...
Legyél bent a fb és egyéb csoportokban, kapcsolódj az emberekhez online is. Egyetemen kívül is van élet, ami nem buli.
Nem sok jó dolog van az egyetemben, de az egyik az ez, hogy nagyon könnyű ismerkedni még visszahúzódóként is. Persze kicsit rá kell vennie magát az embernek, erőltetni, elmenni, stb...
És a legjobb, ha nem veszed elő a telefont, soha! Legyél megszólítható.
"önismeretet, hogy én is tévedek. hogy van min dolgoznom"
Oszinte kerdes, mire mentel ezekkel? Csak azert kerdezem, mert ezek a tipikus bullshit dolgok, amivel az internet tele van, de en szemely szerint meg soha nem talalkoztam egy olyan visszajelzessel se, hogy ezektol a bullshit dolgoktol valakivel magasabb szintu nok is elkezdtek lelallni. Magamat is beleertve. Roviden ezektol nem fogsz jobban kinezni... En pl. hiaba jartam pszichologushoz tovabbra is csak a szintemen levo ronda noknek tetszem. Nem meglepo modon...
#15: az önismerettől te leszel "magasabb szintű". ezt a szint baromságot sem értem, ez valami scientológiás marhaság? vagy Indiában vagyunk? meg mi az, hogy ronda? igénytelen emberek vannak, meg nem igénytelenek. nyilván ha igénytelen vagy, meg nem fürdesz, meg nem jársz fogorvoshoz, akkor maximum 20. szintű Barbár lehetsz :)))
anyám, te tényleg nem vagy százas. neked kényszerképzeteid vannak, és aki bolond, és még örül is ennek, ahhoz nem fognak vonzódni a többiek, kerülik mint a leprást.
Szoval semmire se mentel vele :). Amugy ne legyel ilyen alszent kepmutato ha csak nem itteni ronda nok privatjait varod, mert akkor megertem :). Nyilvan te is tudod, hogy van kulonbseg Susan Boyle es Palvi Barbi kozott kulsore.
A "te leszel "magasabb szintű"" es a "szint baromságot sem értem" kijelenteseid ertelmezeseben segitenel meg egy kicsit? Egy mondaton belul sikerult sajat magadnak ellent mondani. Ez uj rekord lesz, eddig egy itteni hulye no tartotta a rekordot, o 2 egymast koveto mondatban mondott sajat maganak ellent.
#17: utoljára, és most remélem átmegy. az önismerettől te vagy az aki fejlődsz, olyannyira, hogy azok is elkezdenek egy idő után emberszámba venni, akik korábban átnéztek rajtad. azt, hogy ezt, hogyan narrálod magadnak (szintlépés, pirospont, jó karma stb.) az a te dolgod.
nagy különbség közöttünk (ez is önismeret), hogy én MINDENT névvel írok, nem sunnyogva. mert önazonos vagyok, és vállalom a felelősséget a véleményemért.
a privátokról meg annyit, hogy másfél év alatt EGYETLEN érdeklődő levelet kaptam. és neki is azt mondtam, amit most neked, hogy köszi, tökjól elvagyok, megvan az az emberem, akivel kerek-egész az életem.
"Nagyon könnyű ismerkedni még visszahúzódóként is."
Én nem ezt tapasztaltam, de legyen neked igazad, örülnék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!