Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen shadowbannolva lehettem?
Figyelt kérdés
Újra letöltöttem az alkalmazást, és miközben azt a kép kiválasztásos tesztet csináltam, hogy robot vagyok-e, nagyon rossz volt mind a mobil netem, mind a wifi kapcsolatom és iszonyatosan lassan töltött. Egyszercsak kiírta a rendszer, hogy bannolva lettem, mert megszegtem a felhasználási feltételeket, vagy az irányelveket, már nem emlékszem melyiket írta ki. Lestem is, hogy ez most mi, nem csináltam semmit, csak próbáltam befejezni a képkiválasztós dolgot. Bezártam az alkalmazást, majd megnyitottam újra, és utána működött rendesen. Tudok húzogatni embereket, de nincsen matchem. Kettő lett összesen, azokat pedig még a bannos üzenet előtt húztam el jobbra, de már a bannos üzenet után álltunk párba. Az egyik írt egy szívet, arra válaszoltam, hogy köszi, mert mást nem tudtam erre, majd oldotta a matchet, de nem tudom, hogy ezért mert meg sem kapta az üzenetet, vagy azért mert nem tetszett neki, hogy a köszin kívül egy szívre nem tudtam mit írni. A másik embernek én írtam, viszont azt vettem észre, hogy nem jelzi már, hogy mikor álltunk párba, pedig úgy emlékszem anno jelezte a beszélgetés legtetején, hogy mikor lett a match, de most azt se jelzi. Úgy tudom a shadow bannál, nekem hiába jelzi úgy, hogy elküldtem az üzenetet, a másik akkor sem fogja megkapni, és a shadowbannoltnak minden ugyanúgy működik, csak annyi hogy a többi ember nem látja és nem kapnak meg semmit. Nincsen matchem sem, pedig általában olyan 10-ből 6 szokott lenni, de most semmi. Meg folyamatban növelnem kell a keresési távot, mert nem talál senkit, holott mikor előzőleg használtam rengeteg embert dobott fel, nem kellett folyamatban növelnem a kilométert. Szóval lehetséges, hogy shadow bannolva lettem? Akinek rendesen működik, annak mutatja a beszélgetés elején azt, hogy mikor álltak párba? Mert akkor lehet ez alapján rá tudok jönni, hogy valóban shadow bannolva vagyok, vagy sem.2023. márc. 7. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!