Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szingli nők többsége mi miatt adja fel a társkeresést?
Én nem vagyok sem ronda, sem dagadt.
Olyan férfi, aki hiányozna az életemből nem jön velem szemben ismerkedni, és a netes társkeresőn sincs jelen.
Voltam netes társkeresőn, és azt tapasztalom a férfiak rendkívül anyagiasak lettek. Mit dolgozol, milyen beosztásban vagy és hol laksz? Ezek a kérdései egy olyan férfinak, aki nem rögtön magához hív első randira.
Közben elmondja merre járt az elmúlt fél évben, beutazta a fél világot, de egy pohár bor egy bárban munka után (?) már sok, arra ne találkozzunk, inkább menjünk sétálni a parkba, aztán megihatunk egy kávét ha szimpatikusak vagyunk..
Röviden? Mert tényleg reménytelen volt.
Én fiatal nőként sajnos még egy faluban élek,a legközelebbi kisvárosban is már nagyrészt csak idősebbek vannak,legalábbis ott sem alakult ki semmilyen baráti közösségem.Nem vagyok kifejezetten csinos sem,így jelentősen lecsökken az amúgy is kevés esélyem.Társkereső? Ugyanmár! Aki nem szexet akar,kb ott kiröhögik,akiknek még szimpatikus lennék,simán letiltanak,mikor megtudják nem lakom a fővárosban,némelyiknek már az is megterhelő,ha egy órát utaznia kellene.Plusz nem járok/nincs is nagyon hova járni szórakozni,barátok híján főleg nem.Na,nekem hogy nem lenne reménytelen?
2 esetet láttam jellemzően:
- Elviselhetetlenek. De, tényleg. Olyan személyiségük van, ami elől a legtöbb pasi (és még nő is) menekül. Természetesen a hibát ilyenkor nem magukban látják, hanem mindenki másban.
- Irreálisan magas igények.
#10: Pont ugyanannyi a normális pasi, mint nő. Sőt...
Ja és természetesen vannak, akik nem is akarnak semmit, inkább csak panaszkodnak. Mint a #18-as.
Eleve irreális, hogy ne lenne senki a közelében a korosztályából. Társkeresőkön közel sem mindenki csak szexet akar. Utazni meg bőven utazik egy csomó pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!