Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szingli nők többsége mi miatt adja fel a társkeresést?
Tényleg sok idő mire megtalálja az ember a megfelelő, kapcsolatra is alkalmas embert.
Én például nem vagyok az a bulizós ember, jobban szeretek kirándulni vagy társasozni stb.
Nagyon nehéz a fiatalok között hasonló mentalitású srácot találni.
De ettől még nem adja fel az ember,csak nem erőltetem minden áron, inkább legyek egyedül mint egy rossz kapcsolatban.
"Pont ugyanannyi a normális pasi, mint nő. Sőt..."
Milyen logika alapján mondod ezt?
"Társkeresőkön közel sem mindenki csak szexet akar. "
Lehet. És akkor már össze is illünk talán? :D
23
Na most akkor "fektetett 8asba" kerül egy nő, vagy "jobbra-balra kúr"?
De ha már itt tartunk, azert adtam fel, mert a magadfajta, mamahoteles gamer hülyegyerekekkel van tele az internet, akik a készbe akarják betenni a p*csájukat, "merthátnekemvanlakásomodakoltozik"! és maximum arra kell nekik egy nő, hogy ne az otthoni anyukájuknál lakjanak! Autója nincs, de mivel nekem van, mindenhova vigyem el, "hisz nekem van", célok/tanulás nuku, de a hiszti megy mindenre, meg a hatalmas elvárásaink! Mindennapos megjegyzések a munkámra, hogy "nekem könnyü a munkám, hisz otthonról dolgozom", és emiatt én csináljam a házimunka 100%át, hisz otthon vsgyok egész nap! A szakmai előmenetelemet csak a mázlimnak köszönhetem, a diplomámat meg sz*pással szereztem! Kinek kell ez? Jobb egyedül!
Azért adtam fel mert akit én szerettem annak nem kellettem. Ezen kívül nincs más aki illene hozzám, örülnék ha bárki képes lenne valami érzelmet kiváltani belőlem, de már évek óta nem sikerült.
Az internetes ismerkedéshez semmi türelmem már, élőben pedig nem vagyok túl szociális típus.
Rengeteg dagadt állat pasas szoktam látni csinos nővel.
Engem meg nem fognak hülyének nézni a pasasok ,az összes egy féreg
#22: Úgy, hogy rengeteg ismerősöm társkeresési tapasztalatait hallgattam és volt, akivel együtt tindereztem. Láttam, hogy mindkét nemnél milyen arcokat dob fel a rendszer és milyen szöveggel indítanak. Egyáltalán nem úgy tűnt, mintha társkeresőn több lenne a normális nő...
Persze, érthető, ha ez itt néhány nőt triggerel.
#24: Ezt sem mondta senki, de akkor ne ezért panaszkodjon már valaki. Ha meg leírja egy férfi, hogy tinderen sok a goldigger, megy a hiszti. Ja, hogy csak a pasiról írjunk folyamatosan rosszat?
Mint ahogy látható is, hogy a #25-ös válasz fel lett pontozva. Hát, ha fordítva írja valaki ezt a másik nemről, már ugrotok a nyakának...
28
Lehet, hogy vannak bőven nem normális nők is, de azt azért ne vond kétségbe, hogy nem házas nők lepik el a tindert szeretőt keresve, hanem pasik, és nagyrészt azok is ők, akik nem megismerni akarják a másikat, hanem minél hamarabb megdugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!