Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves férfi még megkaphatja az igazit?
Figyelt kérdés
Eléggé el vagyok már keseredve. Annyi csinos 20-25 éves nő van.2024. jan. 3. 06:10
21/43 anonim válasza:
Ugyanugy vagyok mint a kérdező nem találok párt magamnak a fiatalok közül :(
22/43 anonim válasza:
ÉS miért a 20-25-ös korosztályt nézted ki magadnak, mint megkapnivaló igazit? Miért nem a saját korosztályodban nézelődsz? Több esélyed lenne.
23/43 anonim válasza:
20 és 25 közötti pipinek nem te kellesz max ha tele vagy pénzzel!
24/43 anonim válasza:
19# senkit sem érdekel, hogy egy csóró, beles középkorú faszinak mekkora farka van. A többi, amiket felsoroltál pedig elmondható a fiatal fiúkról is. A kutyát nem érdekli, hogy szerinted gyerek fiúk, egy 20 éves lányhoz képest nem gyerekek. Te mit akarsz a gyerek lányoktól, pláne, hogy csak a farkadat tennéd bele a kapcsolatba.
25/43 A kérdező kommentje:
A kérdésben megadott kor nincs kőbe vésve. Igazából 35 ig ha csinos a nő addig érdekel.
2024. jan. 3. 10:02
26/43 anonim válasza:
Akkor magadban keresd a hibát, valami miatt nem vagy elég vonzó a nőknek.
27/43 A kérdező kommentje:
Pocak meg a 300 nettó fizetés teszi. Meg az albérlet - nincs autó (eladtam)
2024. jan. 3. 10:11
28/43 anonim válasza:
Akkor kezdd el ledolgozni a hátrányaidat. Az idő előrehaladtával egyre nehezebb lesz a helyzeted.
29/43 anonim válasza:
Én kövér vagyok (90 kg) alacsony,(167 cm mély) nettò 260.000 Ft-os fizetéssel,(szaros biztonsági őr ként dolgozom), albérletben élek és van egy 17 éves Suzuki Swiftem.
Ja, és kicsi a farkam (15 cm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!