Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 35 éves férfi még megkaphatja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 éves férfi még megkaphatja az igazit?

Figyelt kérdés
Eléggé el vagyok már keseredve. Annyi csinos 20-25 éves nő van.
2024. jan. 3. 06:10
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
55%

10#: Nem küldené senki sem ilyen korban i.o.-ba őket, de gondolkodjunk már cseppet:

Mindenki mindenkivel, de ebből sosem lesz tartós kapcsolat, mert fél év-2 év, és vége, de azért közben jön a gyerek innen-onnan, közben bejelntkezik a szerető-, egy új udvarló,az online megcsalás. Tehát csakis használt emberekkel találkozik ma már mindenki.

És 9#: Lehet, hogy pejoratív, de ütősebb megnevezés, mint a "Jaj, szegény én" megnevezések...

2024. jan. 3. 07:21
 12/43 Hans Pötterman ***** válasza:
De ezzel mi a gond, a nők nagyrésze is rendelkezik már ilyenkor múlttal, akár gyerekkel. Ez ilyen.
2024. jan. 3. 07:23
 13/43 anonim ***** válasza:
10# a frisset hogy érted? Nem volt még eddig kapcsolatod 35 éves létedre?
2024. jan. 3. 07:28
 14/43 anonim ***** válasza:
33%
Ha tele vagy pénzzel, akkor nem középkorú lúzer vagy a nők szemében, hanem igazi, érett férfi.
2024. jan. 3. 08:04
 15/43 A kérdező kommentje:

De.

Úgy értem nem úgy öregszek mint az átlag. Jól tartom magam. Mondjuk pocak már befigyel sajnos.

2024. jan. 3. 08:12
 16/43 anonim ***** válasza:
Jöttem jókat nevetni a kommenteken és természetesen le is pontozom, ami nem tetszik.
2024. jan. 3. 08:21
 17/43 anonim ***** válasza:
15# mindenki ezt gondolja saját magáról. 😁 De szerinted egy csinos 20 éves lány az miért egy pocakos, tohonya 35 évest választana egy jóképű, sportos, huszonéves pasi helyett? Miben vagy te jobb?
2024. jan. 3. 08:23
 18/43 anonim ***** válasza:
85%

37 vagyok, tehát hasonló helyzetben mint a kérdező, csak 2 év hátránnyal. Kérdező mikor leszel 36?

A válaszom a következő: "megkaphatjuk" az igazit, minden az időzítésen és az igényeken múlik.

Te és én kb. azonos életkorú nőket "kaphatunk" meg mint "igazit". De nem 20-25 éveseket. Azokat tényleg el kéne felejteni. Beszélgettél már hosszasabban velük? Teljesen más generáció, más világ. Te 'millenial' vagy ők már alfa generáció, teljesen más.

Egészséges korkülönbség valahol 4-8 év között mozog szerintem, van akinél elég 1-2 év is, szerintem a 30-as korosztályban az kevés mert ilyenkor a nők sokkal érettebbek, hiszen már csak pár évük van a petéből vissza.

37F szingli

2024. jan. 3. 08:40
 19/43 A kérdező kommentje:

Megvan a józan eszem és különleges stílusom. Férfias vagyok javarészt. Nem olyan mint a gyerek fiúk. És 20 cm a farkam.

2024. jan. 3. 09:36
 20/43 anonim ***** válasza:

Hadd kérdezzem meg, hogy mekkora a farkad mèrete? 😉😁

2024. jan. 3. 09:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!