Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves férfi még megkaphatja az igazit?
10#: Nem küldené senki sem ilyen korban i.o.-ba őket, de gondolkodjunk már cseppet:
Mindenki mindenkivel, de ebből sosem lesz tartós kapcsolat, mert fél év-2 év, és vége, de azért közben jön a gyerek innen-onnan, közben bejelntkezik a szerető-, egy új udvarló,az online megcsalás. Tehát csakis használt emberekkel találkozik ma már mindenki.
És 9#: Lehet, hogy pejoratív, de ütősebb megnevezés, mint a "Jaj, szegény én" megnevezések...
De.
Úgy értem nem úgy öregszek mint az átlag. Jól tartom magam. Mondjuk pocak már befigyel sajnos.
37 vagyok, tehát hasonló helyzetben mint a kérdező, csak 2 év hátránnyal. Kérdező mikor leszel 36?
A válaszom a következő: "megkaphatjuk" az igazit, minden az időzítésen és az igényeken múlik.
Te és én kb. azonos életkorú nőket "kaphatunk" meg mint "igazit". De nem 20-25 éveseket. Azokat tényleg el kéne felejteni. Beszélgettél már hosszasabban velük? Teljesen más generáció, más világ. Te 'millenial' vagy ők már alfa generáció, teljesen más.
Egészséges korkülönbség valahol 4-8 év között mozog szerintem, van akinél elég 1-2 év is, szerintem a 30-as korosztályban az kevés mert ilyenkor a nők sokkal érettebbek, hiszen már csak pár évük van a petéből vissza.
37F szingli
Megvan a józan eszem és különleges stílusom. Férfias vagyok javarészt. Nem olyan mint a gyerek fiúk. És 20 cm a farkam.
Hadd kérdezzem meg, hogy mekkora a farkad mèrete? 😉😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!