Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
4035 Ja, tuti szolis gyerekre hajtok, hadd tűnjön már afrikainak mellettem, mert hófehér vagyok.
Sorolhatod a kocsimárkákat, maximum a kis elől lévő emblémát ismerem fel, de az árát úgy se fogom belőni, mert nem értek hozzá és nem is érdekel. Nem hiszem, hogy az Audi különlegesebb, mint egy BMW vagy egy Peugeot.
Vadidegen házibulijába meg nem megyek fel. Ahogy egy épeszű nő sem. Akkor megyünk vadidegen házibulijába, ha valaki ismerős visz, tehát nem egyedül vagyunk és az ismerős ismeri a házigazdát.
4039
Nem, nem cáfoltál semmit. Csak vagdalkozol, de nem cáfoltál semmit. Még mindig törvényt akarsz, amivel az incelek nőket láncolhatnak magukhoz kötelező szexszel.
Milyen hímsovinizmusos hülyeség? Szó szerint idéztem egy másik válaszolótól. Mit nem értesz ezen? :DDDDD
De, cáfolva lett, hogy az incelek csak a sült galambra várnak és semmit nem hajlandóak tenni magukért. Veletek beszélgetni olyan, mint egy döglött galambbal sakkozni.
Senki nem mondta, hogy csak emiatt csökkenhet a születésszám egy országban. Észak-Koreában jelentős gazdasági válság van, nyilvánvalóan ez sem kedvez a születésszámnak, de ez megint egy teljesen irreleváns és buta példa, jobb híján ennyit tudtál felhozni.
“Észak-Korea libsi femnáci társadalom?”:
Igen, ugyanúgy baloldali ideológia van hatalmon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!