Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetséges az hogy 30-as férfiaknak 21-22 éves nőjük van?
Figyelt kérdés
Nem egy ilyen esetet láttam, olvastam, hallottam. Rám 29 éves létemre már a 23-24 éves nők se néznek, sok 40-es palinak meg huszonéves nője van, pedig ezek nem gazdag hapsik.
29F
tegnap 20:44
1/22 anonim válasza:
Jól tartják magukat és vonzó a kisugárzásuk/viselkedésük. Valszeg te nem tartod jól magad. Az ivás, dohányzás, zabálás már 30 évesen nagyon meglátszik.
2/22 anonim válasza:
En nem látok ilyeneket. Max el-elvétve de egyaltalán nem jellemző nem is ertem minek allitod be annak mintha mindennapos lenne.
4/22 anonim válasza:
Ha a korodbeliek le sem szarnak ott veled lesz a bibi
5/22 anonim válasza:
Mi ebben a furcsa? Nőként írom, érthető, ha a nők a náluk érettebb korosztály iránt érdeklődnek, hiszen a huszonéves fiúk még inkább gyerek kategóriába tartoznak.
6/22 anonim válasza:
#5 20-25 éves lányokhoz 40 éves férfi illik?
7/22 anonim válasza:
Brad Pitt ezen a képen 41 éves:
Ezt csak így itt hagyom.
A férfiak öregedése merően más mint a nőké. Hát ezért.
8/22 anonim válasza:
#7 ez nem férfi-nő kérdés, hanem a képen egy agyonsminkelt, dúsgazdag sztár van egy széjjelfilterezett fotón. Ha nőnemű lenne, ugyanilyen jól nézne ki.
Te minden kérdés alatt be akarod bizonyítani, mennyire ostoba vagy, de hidd el már mindenki tudja, nem kell ennyire ráfeszülnöd.
9/22 anonim válasza:
A 30 az nem olyan sok vagy igen ? Én is mindjàrt 30 vagyok basszus
10/22 anonim válasza:
Valószínű ők akik már lecserélték a harmincas barátnőjüket, mert nem akartak még gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!