Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetséges az hogy 30-as férfiaknak 21-22 éves nőjük van?
Nem egy ilyen esetet láttam, olvastam, hallottam. Rám 29 éves létemre már a 23-24 éves nők se néznek, sok 40-es palinak meg huszonéves nője van, pedig ezek nem gazdag hapsik.
29F
20: Én már 1999-ben is használtam képszerkesztőt, be van építve a Microsoft Office-ba.
Akkor még nem kerestem online, csak 2004-től.
:)
És Angelika Habpatron?:)
Sőt rosszul mondom, mert a 98-as ARC Óriásplakát versenyre is pályáztam, és akkor is használtam képszerkesztőt. Akkor már régesrég külön szakma volt a digitális grafikusság.
De hogy a filmiparban és az online médiumokban már sokkal régebben használták, az teljesen biztos.
17. És ez hogy jön ide? Egy 30 vagy 40 éves jól kinéző férfinak kötelező összejönni egy jól kinéző 30 vagy 40 éves nővel?
Inkább olyan korúval jön össze, amilyennel akar (és tud).
Hogyne lenne ilyen? Nézd már meg Köböl Anitát bármelyik ATV-s adásban. Keress rá YouTube-on ATV-s videókra. 40 éves, simán kenterbe veri a huszonéves nők nagy többségét.
Írom ezt férfiként, szóval nem a mundér becsületét védem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!