Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetséges az hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetséges az hogy 30-as férfiaknak 21-22 éves nőjük van?

Figyelt kérdés

Nem egy ilyen esetet láttam, olvastam, hallottam. Rám 29 éves létemre már a 23-24 éves nők se néznek, sok 40-es palinak meg huszonéves nője van, pedig ezek nem gazdag hapsik.

29F

tegnapelőtt 20:44
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

20: Én már 1999-ben is használtam képszerkesztőt, be van építve a Microsoft Office-ba.

Akkor még nem kerestem online, csak 2004-től.

:)

És Angelika Habpatron?:)

[link]

tegnap 00:20
 22/34 anonim ***** válasza:
58%

Sőt rosszul mondom, mert a 98-as ARC Óriásplakát versenyre is pályáztam, és akkor is használtam képszerkesztőt. Akkor már régesrég külön szakma volt a digitális grafikusság.

De hogy a filmiparban és az online médiumokban már sokkal régebben használták, az teljesen biztos.

tegnap 00:24
 23/34 anonim ***** válasza:
Olvasni, hallani, ez lehet hazugság is, ránézésre meg lehet egykorúak voltak, csak a pasi pukkant.
tegnap 02:59
 24/34 anonim ***** válasza:
61%
A magyar férfiak a 40-es éveikben általában már hanyatlóban vannak.
tegnap 03:06
 25/34 anonim ***** válasza:

17. És ez hogy jön ide? Egy 30 vagy 40 éves jól kinéző férfinak kötelező összejönni egy jól kinéző 30 vagy 40 éves nővel?

Inkább olyan korúval jön össze, amilyennel akar (és tud).

tegnap 04:23
 26/34 anonim ***** válasza:

Hogyne lenne ilyen? Nézd már meg Köböl Anitát bármelyik ATV-s adásban. Keress rá YouTube-on ATV-s videókra. 40 éves, simán kenterbe veri a huszonéves nők nagy többségét.

Írom ezt férfiként, szóval nem a mundér becsületét védem.

tegnap 06:11
 27/34 anonim ***** válasza:
80%
A 40-es férfiak 99%-a szarul néz ki. Ez a magyar valóság, nem a Brad Pitt :D
tegnap 07:23
 28/34 anonim ***** válasza:
A nagyon jóképű/gyönyörű nők idősebben is jól néznek ki. Hegyes arcuk van, éles álluk, látszódnak még az arcuk élei idősebben is. Nem is ereszkedik meg vagy lóg a bőrük annyira később se, mint a velük egykorúaknak.
tegnap 08:01
 29/34 anonim ***** válasza:
Ja, gondolom a 18-as azért rinyál itt mert ő akkora Adonisz lett 40 évesen. Ha a férfiak ilyen jól érnek, akkor te miért vagy még mindig egyedül?
tegnap 09:34
 30/34 anonim ***** válasza:
29. Jaja, vágom. Itt 90%-ban a lúzerek tanyáznak, akiknek nincs élete és itt panaszkodnak.
tegnap 09:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!