Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkeresés szempontjából egy 22 éves lány lehet olyan éret mint egy 40 éves?
Figyelt kérdés
39 éves férfi vagyok és egy tanfolyamon megismerkedtem egy 22 éves lánnyal, nagyon sokat beszélgettünk, nagyon megvan a közös hang. Hihetetlenül meglep hogy sokszor érettebben gondolkodik és jobban el tudok vele beszélgetni, mint a legtöbb korombeli nőkkel, jelenleg szingli és keresi a párját, azt mondja nagyon nehéz normális férfit találnia, pedig jó lenne már ha lenne valaki az életében, az az igazság hogy kezd nagyon szimpatikus lenni és kezd nagyon bejönni tudom nem egészséges egykora korkülönbség, de tényleg eléggé bejön... Az a baj hogy ő egy nagyon csinos lány nagyon szép alakja van dús barna haja és tényleg szép. Én meg Hát eléggé el vagyok hízva pocakos vagyok nem tudom hogy lehet e esetleg esélyem nála, érdemes e próbálkoznom vagy túl nagy a korkülönbség amit gondoltok..2023. szept. 20. 18:56
2/19 anonim válasza:
Apja lehetnél és hiába érettebb úgyse működne, mert más életszakaszban vagytok és az sem biztos hogy esélyed van nála. Azért beszélgetés és vonzalom között van jókora különbség...
3/19 A kérdező kommentje:
2. Igen ez igaz, de sokszor rám néz összenézünk mosolyog rám
2023. szept. 20. 19:07
4/19 anonim válasza:
Apukád is rád néz és mosolyog, ugye? Szimpatikus lehetsz számára, de az még mindig nem kémia!!!
6/19 A kérdező kommentje:
4. Igen, de akkor mitől lesz kémia mi a kémia, nem a szimpátia alapja neki?
2023. szept. 20. 19:14
7/19 anonim válasza:
Egy normális 22 éves a saját korosztályából fog keresni!
Direkt nem írtam nemet, ez mindkét nemre vonatkozik.
8/19 A kérdező kommentje:
4. Például hihetetlen sokat nevetünk röhögnek együtt, ez nem a kémia alapja?
2023. szept. 20. 19:19
9/19 anonim válasza:
Nem kérdező, a vonzalom (& a szerelem szintén) vak, csak jön magától, nincs rá magyarázat, sem útmutató. Még olyan ember iránt is kialakulhat, aki egyáltalán nem tetszik, csak valami által megfog. Meg persze lelki & fizikai vonzalom is létezik. Az a legjobb ha mindkettő jelen van. Lehet valaki, hogy értelmi szinten vonzódik hozzád és testileg nincs mögötte semmi, ebből alakul ki a barátság...
10/19 anonim válasza:
Nem, én a barátaimmal rengeteget nevetek. Nem vonzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!