Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sztorim:22 éves vagyok 17 éves korom óta dolgozom mint a gép.Igazábol egy dolog érdekelt mióta az eszemet tudom hogy ne legyek szegény.Sikerült felépítenem az életem Új ház,autó viszonylag anyagilag jó élet.?
Azért ne túlozzunk, én 14 éves korom óta húzom az igát, házam még nincs, autóim is lerúgott vén szakadt szarok.
No de ez semmit nem változtat azon,h milyen ember vagy. Nekem se sok életem volt/van,mégis van kapcsolatom, úgyhogy ne erre fogd,a toronyban lesz a hiba!
1 nem diplomáert adják😂😂
2 es nem fogtam semmire ezek csupán tények.0 társadalmi életem van/volt és ezen szeretnék változtatni
Hidd el nekem, létezik ilyen elcseszett élethelyzet! Lehetsz te akármilyen csiszolatlan gyémánt,ha kb senki nem tud a létezésedről sem!
6.Te miről beszélsz milyen hirdetés te..😂😂anonim oldalon hirdetés🤣🤣
7. Az élésel nincs probléma mert ugyanúgy eljárok nyaralni,fürdő stb...A probléma azzal van hogy mivel nagyonhamar csöppentem bele a vállalkozósdiba és ez hétfőtöl-vasárnapig tart nálam ezért megsem fordult a fejemben eddig hogy nekem nő kéne viszont mostmár változtattam az életvitelemen és szeretnék társat és ebben szeretnék tanácsokat hogyan kezdjek hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!