Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sztorim:22 éves vagyok 17 éves korom óta dolgozom mint a gép.Igazábol egy dolog érdekelt mióta az eszemet tudom hogy ne legyek szegény.Sikerült felépítenem az életem Új ház,autó viszonylag anyagilag jó élet.?
13
Biztos nem hülye, és eszébe jutott már,de mint írta, hétfőtől vasárnapig doglozik. Ugyanebben a helyzetben élek én is, annyi különbséggel,hogy nekem nyaralni se sikerült, strandra is csak kb 3 évente jutok el. Ez a legsúlyosabb gond kérdező! Ezt,hogy egy deka szabadidőd nincs, nagyon rosszul viselik a csajok(jogosan.) Ment már rá kapcsolatom erre, jelenleginél is voltak miatta gondok.
15.Te akkor vágod a helyzetem.A többiek látszólag leragadtak ott hogy van diploma nélkül pénzed🤣Pedig kva nem ez a lényeg
Ezen a életvitelen változtatok nem fogom annyit dolgozni mert tudom hogy így csak aranyásók álnak meg melletem
Azt értsétek már meg légyszives hogy 5 éve nem volt kapcsolatom mégcsak nőm se(prostihoz azért eljártam)Nemtudom hogyan kellene elkezdeni az ismerkedést,hol lehet normális nőket találni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!