Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetséges az hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetséges az hogy 30-as férfiaknak 21-22 éves nőjük van?

Figyelt kérdés

Nem egy ilyen esetet láttam, olvastam, hallottam. Rám 29 éves létemre már a 23-24 éves nők se néznek, sok 40-es palinak meg huszonéves nője van, pedig ezek nem gazdag hapsik.

29F

jan. 24. 20:44
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Ki milyen geneket orokolt ez a legfontosabb vagy hogy milyen eletmodot elt. Van aki 30 evesen 40 nek nez ki. Akik kesobb ertek kulsoleg ferfiva azok nyilvan lassabban is oregednek, akik mar 15 -17 evesen szakalasok voltak azok meg hamar oregszenek .
jan. 25. 13:04
 32/45 anonim ***** válasza:
$$$$$$$$$$$$$$$
jan. 25. 20:47
 33/45 anonim ***** válasza:

"Nagyjából minden nem-melós férfi a 30-as, 40-es éveiben a legvonzóbb."

Maximum neked vonzóak, de nekem, így 25 alatt biztosíthatlak, hogy nem.

jan. 26. 04:20
 34/45 anonim ***** válasza:

Nem mellesleg Brad Pitt is 25-30 között nézett ki a legjobban. Hogy neked az idősebb pasik tetszenek, az a te preferenciád.

Arról nem is beszélve, hogy a magyar férfiak 40 felett meg sem közelítik az akkori verzióját sem.

De álmodjatok csak. Ha 20, 30 évesen nincs sikeretek a nőknél, később annyira sem lesz. Hiába várod, hogy majd vénségedre fognak sorban állni előtted a 20 éves lányok.

jan. 26. 04:26
 35/45 anonim ***** válasza:
100%
Mikor én voltam még huszonéves rosszul voltam a harmincas számtól is, mert az öregnek számít egy huszonévesnek. 25 volt a max korhatár.
jan. 26. 12:27
 36/45 anonim ***** válasza:
A 30 éves férfi még nem néz ki öregnek , ha csak nem egy lerúgott gumi csizma. Mai fiatalok közt is van olyan hogy 22 éves azt vagy 35 nek néz ki mert olyan szakáll szerkezete van. A 21-22 éves nő nem fog olyan férfit választani aki mellette túl idősnek néz ki az remélem meg van.
jan. 26. 14:16
 37/45 anonim ***** válasza:

36

Nem nézek ki idősnek a korosztályom mellett. Vicces cagy :D

25 a ferlső korhatár jelenleg.

Jut eszembe, másfél éve uncsi tesó esküvőjén, ő 27, felesége 29, és a csaj tűnt fiatalabbnak.

jan. 26. 17:08
 38/45 anonim ***** válasza:

A többség az a típus, aki kívül-belül vonzó és tudja hozni külsőre és viselkedésre is a fiatalos lendületet.

Aki meg nem, és úgy tudott 20-21 éves csajt összeszedni, az ált. az alábbi szituk egyike:

- apakomplexusos a csaj

- leányzó gyorsan gyereket akar szülni, de a korosztályában levő fiúk nem akarnak még

- valami spéci ízlésébe vagy elvárásába nagyon beletalál a csajnak (pl. vörös haj, vegyész munkakör / érdeklődés, vallás stb.)

jan. 27. 12:54
 39/45 anonim ***** válasza:
38. Max báttyus komplexus lehet.. 8-9 évesen nehezen csinál gyereket egy fiú, már ha a 21-22 éves csajt vetjük össze a 30 as fazonnal .
jan. 27. 13:11
 40/45 anonim ***** válasza:
39: a 30-as nem egyenlő a 30évessel. 39 éves és 20 éves csaj bár bőven ki tudja meríteni.
jan. 27. 13:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!