Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetséges az hogy 30-as férfiaknak 21-22 éves nőjük van?
Figyelt kérdés
Nem egy ilyen esetet láttam, olvastam, hallottam. Rám 29 éves létemre már a 23-24 éves nők se néznek, sok 40-es palinak meg huszonéves nője van, pedig ezek nem gazdag hapsik.
29F
jan. 24. 20:44
41/45 anonim válasza:
Meg a kérdező azért bőven beszélt 40es fazonokról is a kommentjében.
42/45 anonim válasza:
39. Plusz lehet ezt az ocsmány nagy kamut mondani, hogy 18 év korkülönbséggel valaki már az apja/anyja lehetne, de az a helyzet, hogy ma Magyarországon 31 év az átlaga az emberek első gyerekük születésekori korának. És nekem többszáz ismerősömből max. egy párnak lett 25 alatt gyereke, azok is romák vagy lepukkant családi hátterűek voltak. Ez az apja lehetne duma reálisan inkább olyan 30 év korkülönbségnél merülhet fel.
43/45 anonim válasza:
42: de attól még lehetne, mert bőven vannak ilyen idősen szülők, illetve életszakaszban nagyon nem tartanak ugyanott (ideális esetben).
44/45 anonim válasza:
42. Vágom, de akkor ezt lehet mondani 13 év korkülönbségnél is, mert már 13 éves is tud gyereket csinálni.
45/45 anonim válasza:
44. Tud de nem megszokott ahogyan meg 18 evesrk sem csinalnak tobbnyire.. ezert nem beszelhetunk apakomplexusrol. Nezd meg mennyi az atlag eletkor statisztikailag amikor gyermeket csinalnak es arra szaonlj ra 18-20 evet., na az az apakomplexus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!