Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen egyszerű tanácsokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egyszerű tanácsokat tudnátok adni egy incelnek? Persze ha nem megy, trollkodás, rosszindulat, kritika is jöhet.

Figyelt kérdés

Kezdem én: sokat kell beszélgetni nőkkel.

Ha már úgy tud velük beszélgetni mint egy haverral, gondolkodásmód, hozzáállás, sikerélmény, önbizalom már meg is változott.

És itt semmi próbálkozásról szó nincs, csak a minél gyakoribb mindennapi egyszerű kommunikáción.

jan. 24. 21:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
56%
Felkeresni egy jó barbert, fodrászt, ha olyan a bőre, akkor kozmetikust és kikérni a véleményét, rábízni magát.
jan. 24. 21:23
 2/17 anonim ***** válasza:
64%
Én azt tanácsolnám, hogy soha többé ne tegyen fel itt kérdést, és ne is válaszoljon.
jan. 24. 21:27
 3/17 anonim ***** válasza:
29%
Jó külsőt létrehozni az incelség mindig egy rossz külsővel kezdődik.
jan. 24. 21:31
 4/17 anonim ***** válasza:
77%
Az online incel tartalmak olvasásával csak egyre mélyebbre ássák magukat és teljesen eltorzul a világképük.
jan. 24. 21:50
 5/17 anonim ***** válasza:
95%
Először is ne hívja magát így! Annyira hülyén hangzik ez a szó, meg úgy általában minden ilyen béna betűszó annyira dedós. Ez az "incelség" már-már identitásnak tűnik egyesek szemében, viszont ha valaki pusztán béna a csajozásban,vagy szűz, még nem kell magát ezzel a baromsággal megbélyegeznie, mert úgy sokkal nagyobb az esélye,hogy nem ragad benne. Én is 5 éve még nagyon béna voltam ebben,de sose voltam hajlandó ezt a sok sületlenséget magamra venni, és ma már sokkal magabiztosabb vagyok,és több barátnőm is volt már. A legjobb jó tanács,h minden ilyen incel,pua,mgtowpqrst szarságot kerülj el messziről. Nekem leginkább az segített,h szimplán normálisan álltam a nőkhöz,nem mint valami külön fajként tekintettem rájuk,hanem ugyanúgy,mint bárki másra,így lett egyre több lánybarátom, majd később a kapcsolatok is elkezdtek kialakulni.
jan. 24. 22:39
 6/17 anonim ***** válasza:
77%
A legfontosabb, hogy ne nevezd magad incelnek és hagyd abba az vincel tartalmak fogyasztását.
jan. 24. 23:16
 7/17 anonim ***** válasza:
77%

"Milyen egyszerű tanácsokat tudnátok adni egy incelnek? "

Bármit, amivel kapcsolatban kérsz.

Csak nem kértél.

jan. 24. 23:57
 8/17 anonim ***** válasza:
Ha elkezdtek online kommunikálni egy nővel, ne mindjárt a szex téma legyen az első és a farok kép küldés.
jan. 25. 00:54
 9/17 anonim ***** válasza:
10%

"incel"

Lecsúszott, életképtelen nők dumája bármilyen férfire, aki egy apróbb véleményt is fogalmaz meg a selejt nőkről.

Vagyis, vagy csak pozitív véleményed legyen a nőkről, vagy semmilyen.

Ilyen nőknek meg ne akarj semmilyen formában sem megfelelni.

Az meg, hogy jogot formálsz egy igazi, normális nőre, senki ne szóljon bele.

Ők is pontosan a felső 1000-re csorgatják a nyálukat, elhízott, szőrös, elkényeztetett, csámpásrozi létükre.

jan. 25. 06:57
 10/17 anonim ***** válasza:
93%
Esetleg te vagy selejt, ha így vélekedsz másokról
jan. 25. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!