Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egyszerű tanácsokat tudnátok adni egy incelnek?
Persze ha nem megy, trollkodás, rosszindulat, kritika is
jöhet.
Figyelt kérdés
Kezdem én: sokat kell beszélgetni nőkkel.
Ha már úgy tud velük beszélgetni mint egy haverral, gondolkodásmód, hozzáállás, sikerélmény, önbizalom már meg is változott.
És itt semmi próbálkozásról szó nincs, csak a minél gyakoribb mindennapi egyszerű kommunikáción.
Felkeresni egy jó barbert, fodrászt, ha olyan a bőre, akkor kozmetikust és kikérni a véleményét, rábízni magát.
jan. 24. 21:23
2/17 anonim válasza:
Én azt tanácsolnám, hogy soha többé ne tegyen fel itt kérdést, és ne is válaszoljon.
jan. 24. 21:27
3/17 anonim válasza:
Jó külsőt létrehozni az incelség mindig egy rossz külsővel kezdődik.
jan. 24. 21:31
4/17 anonim válasza:
Az online incel tartalmak olvasásával csak egyre mélyebbre ássák magukat és teljesen eltorzul a világképük.
jan. 24. 21:50
5/17 anonim válasza:
Először is ne hívja magát így! Annyira hülyén hangzik ez a szó, meg úgy általában minden ilyen béna betűszó annyira dedós. Ez az "incelség" már-már identitásnak tűnik egyesek szemében, viszont ha valaki pusztán béna a csajozásban,vagy szűz, még nem kell magát ezzel a baromsággal megbélyegeznie, mert úgy sokkal nagyobb az esélye,hogy nem ragad benne. Én is 5 éve még nagyon béna voltam ebben,de sose voltam hajlandó ezt a sok sületlenséget magamra venni, és ma már sokkal magabiztosabb vagyok,és több barátnőm is volt már. A legjobb jó tanács,h minden ilyen incel,pua,mgtowpqrst szarságot kerülj el messziről. Nekem leginkább az segített,h szimplán normálisan álltam a nőkhöz,nem mint valami külön fajként tekintettem rájuk,hanem ugyanúgy,mint bárki másra,így lett egyre több lánybarátom, majd később a kapcsolatok is elkezdtek kialakulni.
jan. 24. 22:39
6/17 anonim válasza:
A legfontosabb, hogy ne nevezd magad incelnek és hagyd abba az vincel tartalmak fogyasztását.
jan. 24. 23:16
7/17 anonim válasza:
"Milyen egyszerű tanácsokat tudnátok adni egy incelnek? "
Bármit, amivel kapcsolatban kérsz.
Csak nem kértél.
jan. 24. 23:57
8/17 anonim válasza:
Ha elkezdtek online kommunikálni egy nővel, ne mindjárt a szex téma legyen az első és a farok kép küldés.
jan. 25. 00:54
9/17 anonim válasza:
"incel"
Lecsúszott, életképtelen nők dumája bármilyen férfire, aki egy apróbb véleményt is fogalmaz meg a selejt nőkről.
Vagyis, vagy csak pozitív véleményed legyen a nőkről, vagy semmilyen.
Ilyen nőknek meg ne akarj semmilyen formában sem megfelelni.
Az meg, hogy jogot formálsz egy igazi, normális nőre, senki ne szóljon bele.
Ők is pontosan a felső 1000-re csorgatják a nyálukat, elhízott, szőrös, elkényeztetett, csámpásrozi létükre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!