Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amikor férfi elkezd ismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor férfi elkezd ismerkedni nővel, mikkel szoktak odajönni más udvarlók, rosszindulatú barátnők hogy szétválasszák őket és hogy lehet ezek ellen védekezni?

Figyelt kérdés

Ha férfi a támadó, akkor eddig olyanokat hallottam, hogy azt hazudja hogy a pasija, vagy hogy egy nagyon jó barátjának a barátnője, túl idős/fiatal hozzád, elkérhetem egy táncra vagy semmibe béve engem táncolni kezd vele a tánctéren, vagy szerepjátékba kezd hogy a barátnője a csaj pl. minden jöttmenttel megcsalsz, ő a feleségem stb.

A gonosz barátnők kamuszövege, hogy ő megy a barátnőjét "megmenteni". Aztán elkezd hazudni, hogy a barátnőjének van barátja (akinek BMW-je van és ki van gyúrva, bűnöző stb.), megyünk a mosdóba, hogy köszönés-bemutatkozás nélkül illetlenül simán elkezd vele beszélgetni semmibe véve engem és elhívja-húzza valamerre.

nov. 17. 13:16
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

Nem könnyen olvasható amit ide írtál! Hány éves vagy 14 meg c type ?

Mindegy…

Amúgy a férfinek a konkurencia harc nagyobb nehézség mint felszedni a kiszemelt csajt. Mindig lesz a háttérben 4-5 “fiú haverja” stb a lánynak aki majd próbálja szabotálni az ismerkedési szakaszt.

nov. 17. 13:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Mivel szoktak odajönni. Hogy lehet ezek ellen védekezni. Nyolc éves szellemi szinttől már kéne hogy értsd.
nov. 17. 13:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem egy rosszindulatú fiú barátom volt. Most sokan azt fogjátok erre írni, hogy szerelmes volt belém, de nem, szimplán csak egy toxikus szar volt. Neki éppen nem jött össze azzal a csajjal, akivel szerette volna, ezért irigykedett, hogy én éppen akkor ismerkedtem meg az első barátommal. Fúrta a dolgot, mindennel baja volt, amikor egyszer félreértettem valamit, amit mondott, akkor mondta, hogy tudta, hogy ez lesz, hogy nem is jövök be neki, pedig szó sem volt ilyenről, tekintve, hogy végül két évig együtt voltunk. Amikor összejöttünk azt mondta, hogy nem is illünk össze, belekötött minden mondatába és közölte velem, hogy tuti nekem sem jön be, csak nagyon pasi hiányom volt már és azért jöttünk össze. Szerencsére nekem ezzel a "baráttal" szakadt meg a kapcsolatom, nem az exemmel (mondjuk azóta inkább azt mondom bár sose találkoztunk volna de ez nem lényeg :D)
nov. 17. 19:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Ahogy én észrevettem 3 dolog ami működik ilyen esetben.

1. Amint érzed hogy együttműködő a nő, plusz látod hogy nagyobb társasàggal van, elkülöníted a csajt.

Megfogod a kezét és kiviszed, majd ha van már olyan vonzalma feléd, akkor annyit mondasz, lépjünk le kajálni, kajás vagyok. Utána visszajövünk.. Kamu

És ki is van emelve a közegből.

Ezek után elviszed kajálni vagy ha további puhítást igényel, átviszed egy másik helyre inni.

2. Én egy magas, izmos pali vagyok. Ezért még ha ismerem is a jelenséget, párszor tapasztaltam is, de szerintem van bennem egy olyan határozottság és egyértelműség,ami miatt nagyon ritkán mert odajönni bezavarni barátnő vagy fiú ismerős.

3.

Odajön a dagi barátnője, megfogja a nőt és konkrétan kiemeli a csajt.

Ilyet általában kiscsajok csinálnak.

Itt annyi az egész hogy elkezdesz beszélgetni egy másik csajjal, és már jön is vissza melléd az alap célpont.

dec. 4. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!