Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor férfi elkezd ismerkedni nővel, mikkel szoktak odajönni más udvarlók, rosszindulatú barátnők hogy szétválasszák őket és hogy lehet ezek ellen védekezni?
Ha férfi a támadó, akkor eddig olyanokat hallottam, hogy azt hazudja hogy a pasija, vagy hogy egy nagyon jó barátjának a barátnője, túl idős/fiatal hozzád, elkérhetem egy táncra vagy semmibe béve engem táncolni kezd vele a tánctéren, vagy szerepjátékba kezd hogy a barátnője a csaj pl. minden jöttmenttel megcsalsz, ő a feleségem stb.
A gonosz barátnők kamuszövege, hogy ő megy a barátnőjét "megmenteni". Aztán elkezd hazudni, hogy a barátnőjének van barátja (akinek BMW-je van és ki van gyúrva, bűnöző stb.), megyünk a mosdóba, hogy köszönés-bemutatkozás nélkül illetlenül simán elkezd vele beszélgetni semmibe véve engem és elhívja-húzza valamerre.
Nem könnyen olvasható amit ide írtál! Hány éves vagy 14 meg c type ?
Mindegy…
Amúgy a férfinek a konkurencia harc nagyobb nehézség mint felszedni a kiszemelt csajt. Mindig lesz a háttérben 4-5 “fiú haverja” stb a lánynak aki majd próbálja szabotálni az ismerkedési szakaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!