Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen rosszindulatúak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen rosszindulatúak az emberek ha a nő jóval jobban néz ki mint a férfi?

Figyelt kérdés

Valóban kövér vagyok és elég csúnya is ezt tudom jól.

Viszont 5éve együtt vagyok egy csinosnak mondott nővel. Úgy szeretett meg ahogy vagyok, személyiségemet lényegében.

Viszont az emberek tiszta rossz indulatúak. Mindjárt mondják hogy biztos a pénz miatt közben egy hivatalban dolgozok..

Vagy többször mondták már barátnőmnek hogy hová tette a szemét. De itt is tuti jön majd pár válasz hogy tuti kamu vagy troll a kérdés...

2016. dec. 14. 17:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Irigykednek! Biztos tényleg jól néz ki a barátnőd és Irigykednek amiért téged választott és nem lehet már Egyiküké sem
2016. dec. 14. 17:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Melyik filmről van itt szó? Vagy hol olvastad ezt?
2016. dec. 14. 18:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Inkább legyen 100 irigyed min egy valaki aki sajnál.

Fel a fejjel! Légy boldog!

2016. dec. 14. 19:30
 4/4 anonim ***** válasza:
A negatív kisugárzásodat dobd a kútba. " tuti kamu vagy troll a kérdés..." Élvezzd az életed.
2016. dec. 14. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!