Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy drága férfi parfümöt kezdenék el használni akkor az segítene abban, hogy legyen barátnőm?
Maxmimum a pénznek a szagát szúrnák ki, ha tényleg elég drága és markáns az illata az adott parfümnek, és olyan körökben is mozogsz.
De hamar rájönnének lóvé nincs, csak drága permet :)
Gyerekesen gondolkodsz. Ez nem így működik.
Az exem is valami iszonyú drága, parfümöt használ. Az illata is nagyon különleges, DE... ahogy neki is mondtam, mikor nemrég találkoztam vele..."olcsó ember, a drága parfüm alatt".
Nem egy illattól függ a szerelem.
Figyelemfelkeltésnek jó de ezzel önmagában nem fogsz csajozni :DDD Kivéve ha valami parfümőrnek tanul a csaj.
Én pár éve felfedeztem egy luxusparfümériát Pesten és időnként veszek ott ezt-azt mert egyébként imádom a parfümöket.
Igazából én jobban élvezem a saját illatomat mint más szerintem :D Persze most is egy isteni illatot használok (asszem 59.000 volt) és sokszor mondják hogy de kva jó illatod van mi ez? De ennyi, nem kell többet beleképzelni. A lányoknak is tetszik nagyon de ehez az is kell ,hogy TE magad is jó legyél hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!