Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi szerelmes egy nőbe, de nincsenek együtt, akkor beleszerethet egy másikba?
Most ez komoly?!
Már miért ne szerethetne bele másba?! Mert szerinted ha egy férfi és egy nő egy pár vagy házasok akkor valamelyik fél nem lehet újból szerelmes másvalakibe??
Bele hát!
Amikor a nőnek nem kell a férfi, majd meglátja mással, akkor már kéne neki, mi?
Ha szereted akkor keresd őt és legyetek együtt.
Ha nem szereted,nem akarsz vele lenni akkor meg nem mindegy neked?
Igen beleszerethet persze.
Főleg, ha soha nincsenek együtt, még csak heti 1x sem.
Nyilván ha valaki tudja, hogy semmi sem lesz köztük akkor nem vár arra ami sosem lesz.
Köszönöm az összes választ!
Én vagyok szerelmes az adott férfiba, és ő szeret egy másik nőt. Nem tudom, mit kellene csinálnom, annyira nehéz. Belerondítani nem szeretnék, mert ki tudja, mi alakul ki végül közöttük (a másik nő állítólag nem akar összejönni vele, de a viselkedése nem ezt tükrözi). Kb. egy hete kerülöm mindkettejüket, de ezt sajnos már nem tudom sokáig tenni, elkerülhetetlenek a találkozások.
Amikor a kérdést kiírtam, nagyon zavart voltam, ezért nem fűztem hozzá semmi magyarázatot. Így utólag pontosítva már talán érthetőbb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!