Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy együtt vagy valakivel pár hete, de nem vagy szerelmes belé, mert?
Figyelt kérdés
Normálisnak indult a kapcsolat, aztán rövid időn belül előjönnek a hülyeségek illetve azok az apróságok, amelyektől frászt kapsz. Mégis adsz egy esélyt. Mindig ugyanazok a kérdések, mindig csak a panaszkodás, mindig csak a negatív dolgok. És jön a felismerés, nem lesz ez így jó, aztán szép lassan már nem akarsz vele beszélgetni, nem hiányzik, nem gondolsz rá és ami még rosszabb, kezd idegesítővé vállni a helyzet....2015. szept. 24. 00:22
1/8 anonim válasza:
Velem már volt ilyen. Az első benyomás tetszett, de ahogy egyre jobban megismertem, rájöttem, hogy nem passzolunk. Szakítottam. Nem bántam meg.
2/8 anonim válasza:
Volt már ilyen, mert általában nem szerelmesen futok neki egy kapcsolatba, idő kell hozzá. Volt, hogy nem jött össze, de nem ilyen okokból, mint amit te vázoltál, hanem egyszerűen csak nem passzoltunk.
3/8 anonim válasza:
Ott kell kiszállni a sztoriból, ahol te mégis adsz egy esélyt. Minek???
4/8 anonim válasza:
Igen,itt ki kell szállni a dologból,mert már kiábrándultál,és ez azért fordult elő,mert nem volt igazi szerelem és nem is lesz!
5/8 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam, bár kissé lelkiismerefurdalásom van miatta. Sokat panaszkodott, hogy milyen szar helyen dolgozik és hogy elege van. Megkérdtem, hogy gondolkozzon el azon, hogy biztos jó helyen van és és ha úgy érzi, akkor mondjon fel, de ne miattam tegye. Megtette, felmondott. Most mi legyen?
2015. szept. 24. 09:17
6/8 anonim válasza:
Az ő élete, az ő döntése. Azt kezd vele, amit akar. Semmi közöd ahhoz, hogy hol dolgozik, ott mikor mond fel, és mit akar kezdeni magával. Ha nem szereted, szakíts vele és kész. Sajnálatból egészséges kapcsolat nem lesz. Nem vagy karriertanácsadó. Ha felmondott, az ő felelőssége, hol dolgozik tovább, nem a tiéd.
7/8 anonim válasza:
Ez a könyv csodálatosan leírja, hogy miért alakulnak át így az érzések a kapcsolatokban, és mit kell változtatni ÖNMAGUNKON, hogy ne következzen be újra és újra...
8/8 A kérdező kommentje:
Véget vetettem ennek a kapcsolatnak, semmit nem kérdezett, semmit nem mondott, elköszönt és ennyi.
2015. szept. 28. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!