Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a pasik vagy bizonytalanok és döntésképtelenek, vagy ha határozottak akkor meg rosszindulatúak és beképzeltek? Miért nincsenek (vagy ha vannak akkor kevesen) határozott de rendes pasik?
Mert tökéletesség nincs.
Ez olyan, hogy a túl szép lányok általában igen-igen ostobák. A nagyok okosak között meg rengeteg a még szerintem is rondák.
A kettő véglet közötti legjobb kompromisszumot kell megtalálni. Bár azt nem nagyon értem miért vannak oda a nők a bűnözökért meg a rideg taknyokért akik átgázolnak mindenkin.
3-as: Végre egy értelmes válasz. :)) Köszönöm! Kissé tartottam tőle jönnek az ellenségeskedő válaszok meg a nők hibáztatása..
4-es Xenophilius: ez kissé sztereotipikus hogy a szép nők buták az okosak meg rondák. Van egy dal: "Miért van az hogy a nők vagy csúnyák, vagy szépek és buták. De ha szépek és okosak is egyben, akkor nem állnak szóba velem". Ez tul.kép poén is és igaz is részben. De vannak szép nők közt is okosak és csúnyák közt is buták, tapasztalatom nap mint nap.
Én nő létemre nem értem mit esznek egyesek a züllött alakokon, komolyan.
Vagy azért mert mellettük biztonságban érzik magukat (tippelek) mert erősnek tűnnek, vagy mert kénytelenek velük beérni inkább mint egy gyenge jelleművel.
Őszintén szólva legjobb lenne az átmenet, bátor, magáért kiállni tudód de oda figyelő másokra.
Idézni csak pontosan! "Az a baj, hogy a nők..."
Zseniális dalszöveg!
Én nagyon határozottan közelítettem egy nőhöz, de ő bizonytalan volt. Határozottan jeleztem, hogy ha még sokáig bizonytalan, akkor másnál fogok kikötni.
Tehát én pont' fordítva tapasztaltam meg. Nincs ebben semmi rosszindulat, beképzeltség vagy szemétség egyik részről sem.
8: nem baj ha határozott vagy, írtam tisztelet a kivételnek.
Az nem baj ha valaki tudja mit akar és közelít a nőkhöz, az a baj hogy sok pasi akit határozottnak mondunk azokra jellemző továbbá az is, hogy kioktató, kötözködő másokkal és rosszul bánik a nőkkel. :(( Kevés az olyan aki igazán férfias viselkedésű de mégis rendes, tisztelettudó.
Kérező, mivan monduk akkor egy olyan helyzetben, azt is egy nyámnyila szarnak könyveled el aki pl:
Egy sportlétesítményben van a fickó, egy jóvágású egyén, eléggé maga van, csak a tevékenységre koncentrál amit tesz éppen, de azért egy ilyen helyen szoktak társalogni, ismerkedni is, vannak lányok is, van egykét nő, aki tegyük fel kiszemelte ezt a palit, várnák hogy menjen oda szólítsa le őket, haverkodjon velük. A fickó néha rájuk néz, meg másokra is. A nők erre azt hiszik, mert rájuk lett nézve, ez akar valamit?! erre meg mégsem megy oda, mert el van foglalva a dolgával, meg tegyük fel van neki egy átvkapcsolata, párkapcsolata otthon. A lányok már nagyon várják,hogy a fikó lépjen, mert rájuk nézett, de nem, nem teszi meg, mert a fickónak ugye otthon van valakije, és elvből ilyenkor nem foglalkozik más nővel.
A nők ezen a helyen meg elkönyvelik egy merev lúzernak, aki még oda se mer menni hozzájuk udvarolni, pedig ők érzik ám ,hogy nagyon tetszenek a fickónak, közben meg nem. Akkor egy ilyen helyzetről mit lehet mondani? Már akkor egy ilyen is a gyáva féreg kategoriába van besorolva? Szerintem sok ilyen emberre van rásütve,hogy töketlen, meg nem mer kezdeményezni, meg visszahúzódó. Csak azért mert azok a nők, akik kiszemelték maguknak, éppen nem kaphatják meg. Erről mi a véleményetek? Szerintem is csak egy rossz általánosítás ez a töketlenek a magyar férfiak?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!