Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ennyire döntésképtelenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire döntésképtelenek a nők, hogy a válasz mindenre:"nem tudom. "? Vagy csak azért mondjátok, hogy győzködjünk, hogy mondjátok igent?

Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 12:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Mert általában egy férfié az irányító szerep a párkapcsolatban. Én mondjuk ritkán mondom,hogy:nem tudom. Mert tudom,hogy mit akarok. csak akkor szoktam ezt mondani,hogyha több lehetőség is tetszik,olyankor a férjemre hagyom a döntést 28/n
2011. jún. 25. 12:31
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát, vagy tényleg nem tudjuk, vagy (ami nagyon esélyes) nem akarjuk, hogy ti tudjátok (feltételezem a kérdésből, hogy hapsi vagy ;) ) vagy esetleg akarnák, hogy tudjátok, de félünk a reakciótoktól, ez megint csak egy befutó :) vagy szégyelljük a dolgot, vagy ilyenek.... az sem mindegy, hogy mit kérdezel, amire a válasz a nem tudom :D

21/L

2011. jún. 25. 12:34
 3/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk, mit szólnál egy vacsihoz? Te arra ezt feleled, hogy nem tudod. Mit nem lehet azon tudni, hogy van kedved hozzá vagy nincs? Oké, hogy más dolgok is jelen vannak és nincs sok időd pl. munka miatt, de akkor is.
2011. jún. 25. 12:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Ez akkor most oyan, hogy szeretnéd, de nincs időd és még meglátod, hogy jut-e rá? Vagymi?
2011. jún. 25. 12:39
 5/8 anonim ***** válasza:

2. vok

lehet h nem biztos a lány az érzéseiben, vagy egyszerűen nem akart szemtől szembe elutasítani :$ mondjuk ez gyávaság xd

de az is lehet, hogy tényleg nem biztos az időbeosztásában, ezért kért egy kis időt így magának. :)

2011. jún. 25. 12:44
 6/8 anonim ***** válasza:

én ilyenre még sosem mondtam,hogy nem tudom.azt azért már csak tudja egy nő,hogy éhes lesz-e este,vagy nem? :)

talán akkor tudnám ezt elképzelni,hogyha tervben lenne aznap estére egy másik program is,és tényleg nem tudnám,hogy alakul a dolog. (első voltam)

2011. jún. 25. 12:46
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem szemtől szembe kellett volna elutasitania, hanem telefonon. De volt szó róla, hogy később még beszélünk erről. Szóval lehet, tényleg kevés az ideje. De általában, mindenre ez a válasza, ha találkozásról vagy közös programról van szó. Pedig ő mondta, hogy meg akar ismerni. Szóval nem értem.
2011. jún. 25. 12:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Ilyen esetben pl. nagyon fáradt, de visszautasítani sem akar, és még hezitál.
2011. jún. 25. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!