Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire döntésképtelenek a nők, hogy a válasz mindenre:"nem tudom. "? Vagy csak azért mondjátok, hogy győzködjünk, hogy mondjátok igent?
Hát, vagy tényleg nem tudjuk, vagy (ami nagyon esélyes) nem akarjuk, hogy ti tudjátok (feltételezem a kérdésből, hogy hapsi vagy ;) ) vagy esetleg akarnák, hogy tudjátok, de félünk a reakciótoktól, ez megint csak egy befutó :) vagy szégyelljük a dolgot, vagy ilyenek.... az sem mindegy, hogy mit kérdezel, amire a válasz a nem tudom :D
21/L
2. vok
lehet h nem biztos a lány az érzéseiben, vagy egyszerűen nem akart szemtől szembe elutasítani :$ mondjuk ez gyávaság xd
de az is lehet, hogy tényleg nem biztos az időbeosztásában, ezért kért egy kis időt így magának. :)
én ilyenre még sosem mondtam,hogy nem tudom.azt azért már csak tudja egy nő,hogy éhes lesz-e este,vagy nem? :)
talán akkor tudnám ezt elképzelni,hogyha tervben lenne aznap estére egy másik program is,és tényleg nem tudnám,hogy alakul a dolog. (első voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!