Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondják, hogy "szeretlek" akkor arra az a válasz, hogy "én is téged"?
Figyelt kérdés
És ha csak azt mondják, hogy én is, akkor azt úgy kell érteni, hogy "én is szeretem magamat"?2011. aug. 26. 18:23
1/11 anonim válasza:
A válasz rá: én is szeretlek Téged.:)
2/11 anonim válasza:
a válasz arra bizonyisd ott lent.
3/11 anonim válasza:
Anyuuuu! És ha valaki azt mondja "szeretlek" arra miiit keeeell mondaniiii? - Robitussin...
4/11 anonim válasza:
:) Te jóóóóó ÚÚÚÚrr Isteeen :) ilyen nincs....
van néhány ehhez hasonló kérdés, de már csak a fejemet tudom fogni tőlük....
5/11 anonim válasza:
egy illedelmes köszönöm és egy ideig nem kell beszélgetni sem vele
6/11 anonim válasza:
"És ha csak azt mondják, hogy én is, akkor azt úgy kell érteni, hogy "én is szeretem magamat"?" <= Ez csak trollkodásra jó, és elvileg azt jelentené, de akkor használják az emberek, ha ők is szeretik a másikat. :P
7/11 anonim válasza:
Michael Jackson azt válaszolta erre, hogy "Én mégjobban szeretlek", de te válaszolhatod azt, hogy "de én nem is szeretlek"
8/11 anonim válasza:
A legjobb válasz: És én érzem, hogy szeretsz.
10/11 anonim válasza:
(elképzeltem, ahogy a kérdezőnek valaki azt mondta, hogy szereti, ő meg rohant a gyakorikérdésekre megkérdezni ezt :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!