Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom kimondta: szeretlek. Ilyen hamar lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Mármint úgy értem, hogy szeretetből, vagy szerelemből szeret, aki ezt mondja??? Mert a kapcsolatunk elején vagyunk még nagyon,(1hónap) és fura, hogy már szerelmes.... Minden érintéséből ezt érzem, és a szemében is látom a szerelmet, csak nehéz elhinni, mert az elején elmondta, hogy nagyon nehezen lesz szerelmes, és legtöbbször "nincsenek érzései", mintha egy lelketlen robot lenne... 2 napja mondtam valami hülyeséget, amin röhögtünk, és ő így válaszolt : Én így szeretlek.
Akkor tényleg szerelmes belém???
2011. okt. 12. 19:13
2/15 anonim válasza:
Valószínüleg.. Gondolom nem lenne veled ha nem így lenne..
Nők paráznak csak ilyeneken???? :D
16/F
3/15 anonim válasza:
4/15 anonim válasza:
Ha egy férfi azt mondja hogy szeret azt úgy gondolja. És pont. Nem kell kielemezni minden szavunkat hogy vajon mit akarhat mondani, mint nektek. Mi nem vagyunk olyan komplikáltak..
5/15 anonim válasza:
Persze hogy lehet szerelmes, ennyi idő alatt már rég kialakulhatott
6/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2011. okt. 12. 19:26
7/15 anonim válasza:
Megmosbyzni XDDDDD ezen szakadtam XDDD
8/15 anonim válasza:
Az én barátom 2 hét után mondta, és nem azért, hogy megfektessen (5hónap után feküdtünk le). Azóta is együtt vagyunk (3 év 7 hónap).
9/15 DakotaDamon válasza:
Kb. egy hónap után, mikor együtt voltunk, akkor mondtam a barátomnak, hogy mondja ki. Gondolkozás nélkül mondta, hogy szeret. Attól még lehet, hiba volt, de nem bántam meg, kellett, hogy halljam.
10/15 Walk With Me válasza:
Sosem értettem miért jönnek össze emberek úgy, hogy nem szeretik egymást, szóval mi itt a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!