Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő múlva mondta a párod, hogy "szeretlek"? A férfi vagy a nő mondta ki először?
Figyelt kérdés
2011. okt. 18. 14:08
1/17 anonim válasza:
A barátom mondta ki először, néhány hónap után.
2/17 anonim válasza:
a barátom már aznap mondta amikor összejöttünk!! Most 7 hónapja vagyunk együtt és nem veszekedtünk komolyan semmin!!
3/17 anonim válasza:
Párom pár nap után már kimondta,azóta feleségül mentem hozzá,és pár napon belül megszületik a babánk!
4/17 anonim válasza:
Az én párom két hét után mondta ki, mondjuk azt tudtuk, hogy izzik közöttünk a levegő (szerelem első látásra). Lassan egy éve együtt vagyunk, imádjuk egymást. :)
23/N
5/17 A kérdező kommentje:
Ezek szerint általában a férfiak mondják ki először? Nálunk én mondtam ki és ő rávágta,hogy én is szeretlek. Ez 4hónap után történt.
2011. okt. 18. 14:25
6/17 A kérdező kommentje:
Ja és én vagyok a nő.
2011. okt. 18. 14:25
7/17 anonim válasza:
ő mondta ki először, 2 hét kb :) 2 éve vagyunk együtt, és nagyon szeretjük egymást :)
23N
8/17 anonim válasza:
Legutóbbi kapcsolatomban én mondtam ki egy hónap után, sajnos viszonzatlan volt. :(
19/L
9/17 anonim válasza:
Kb. másfél éve voltunk barátok,mikor el merte mondani,eltelt még egyszer ennyi idő,mire én is rájöttem,de aztán felgyorsultak az események.Összeköltöztünk,rá két hónapra megkérte a kezem,hamar össze is házasodtunk,és két év múlva született egy gyönyörű fiúnk.
10/17 anonim válasza:
nálunk is párom "mondta"ki legelöször.azaz leírta sms-be mert k.b 200km re volt tőlem.k.b 1 hétre ,hogy összejöttünk.Azóta eltelt 2 év.Együtt élünk van egy 3 hónapos kislányunk:) 26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!